contact bioo.ro
mobile cauta
meniu mobil
logo bioo
cos cumparaturi meniu sticky cos cumparaturi meniu sticky
cauta

Chlorophytum arundinaceum


Chlorophytum arundinaceum
Trimite link prin:   trimite sms SMS   trimite whatsapp WhatsApp

Chlorophytum arundinaceum este o planta rara in India si a fost utilizata in sistemele traditionala de medicina ayurvedica si in homeopatie pentru ameliorarea artritei, stimularea vitalitatii, imbunatatirea performantelor sexuale si multe alte conditii de sanatate.

Aceasta planta are in cadrul compozitiei sale substante ce ofera organismului calitati antiinflamatorii. De asemenea, cercetarile efectuate asupra animalelor arata ca Chlorophytum arundinaceum ar putea creste activitatea sexuala si ar putea avea efecte asemanatoare cu hormonii masculini. Totodata, Chlorophytum arundinaceum ofera proprietati afrodiziace, contribuind la inducerea spermatogenezei si asigurarea fortei musculare. Fara indoiala, aceasta planta este benefica in oferirea rezistentei la nivelul tesutului organului reproducator, ajuta la obtinerea unor erectii ferme si pentru o perioada lunga de timp, dar ofera si o actiune stimulanta. In plus, Chlorophytum promoveaza rezistenta organismului la activitati fizice si stres, imbunatateste profilul hormonilor si induce spermatogeneza. Toate aceste lucruri ajuta impreuna pentru a imbunatati calitatea erectiilor. 


Recomandari produse care contin Chlorophytum arundinaceum, promotii si informatii


Ayurmed
Potent Power

                              49 Lei

Chlorophytum arundinaceum poate fi folosit ca adjuvant pentru:

Un alt beneficiu pe care planta Chlorophytum arundinaceum il ofera organismului dumneavoastra este de a preveni ejacularea premature, ajutand in acest mod la prelungirea actului sexual si la atingerea placerii pentru ambii parteneri. 

Pentru ca proprietatile sale terapeutice sunt variante, Chlorophytum arundinaceum are si capacitatea de a intari raspunsul imun al organismului 


Spune-ti parerea despre Chlorophytum arundinaceum, adauga comentariu, contribuie la forum cu opinia ta


Nume (ex. Maria P. sau Pseudonim):


Mesaj (minim 20 de caractere):
Telefon (nu va fi publicat):


Mail (nu va fi publicat):


Nota:
oncoforte
Chlorophytum arundinaceum
Branduri cu produse ce contin Chlorophytum arundinaceum
Bioo.ro pe Facebook
Info Promotii
Stai la curent cu Promotiile bioo.ro

Adresa E-mail:


Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles