contact bioo.ro
mobile cauta
meniu mobil
logo bioo
cos cumparaturi meniu sticky cos cumparaturi meniu sticky
cauta

Citicolina


Citicolina
Trimite link prin:   trimite sms SMS   trimite whatsapp WhatsApp

Descriere generala a Citicolina.

Citicolina este unul dintre cele mai populare suplimente de colina disponibile, cunoscute a fi extrem de eficiente si sigure. Aceasta poate ajuta la imbunatatirea generala a functiilor de la nivelul creierului, mentinandu-l astfel echipat cu un neurotransmitator important. Citicolina poate servi la imbunatatirea mai multor procese mentale diferite legate de capacitatea de memorie, invatare, rationament logic sau focalizare, In plus, este un supliment excelent care poate ajuta la cresterea eficacitatii altor tratamente medicamentoare atunci cand sunt administrate in mod concomitent.

Citicolina este popular in stive nootropice si este, de asmenea, utilizat de persoanele in varsta cu declin cognitiv si supravietuitori ai accidentului vascular cerebral. Apelul sau este in crestere rapida in randul utilizatorilor care doresc sa fie capabili sa-si aminteaza mai mult si sa se descurce mai bine la locul de munca sau la scoala.

Citicolina este un nutritent gasit de fapt la nivelul organismului nostru si este un supliment nutritional. Este un compus solubil in apa, fiind astfel un intermediar esential in sinteza fosfatidilcolinei, care este o componenta majora a tesutului cerebral al materiei cenusii. De asemenea, ajuta la crearea unui numar de alte tipuri de fosfolipide, care sunt componente esentiale in membranele celulare. 


Recomandari produse care contin Citicolina, promotii si informatii


- 17 %
reducere
Secom
Neuro Optimizer

         131 Lei      109 Lei
reducere
-17%
Neuro Optimizer

Neuro Optimizer


NEURO OPTIMIZER pentru o buna functionare a sistemului nervosProdus din ingrediente naturale special alese pentru o buna functionare a intregului organism dar in special al sitemului nervos si la mentinerea functiilor cerebrale. Beneficii Neuro OptimizerProdusul NEURO OPTIMIZER ajuta la mentinerea structurii si fluiditatea celulelor nervoase. Faciliteaza metabolizarea  acizilor grasi si ajuta  la cresterea cantitatii de glucoza...


17% Reducere

131 Lei 109 Lei


comanda
- 20 %
reducere
Sun Wave Pharma
Neurovert Forte

         149 Lei      119 Lei
reducere
-20%
Neurovert Forte

Neurovert Forte


Descriere generala a suplimentului alimentar Neurovert Forte Formula noua Neurovert Forte  este dedicata in special pentru imbunatatirea functiilor cognitive si vine in sustine procesul de reabilitate a persoanelor post AVCSuplimentul alimentar Neurovert este un produs ce contribuie la buna functionare a sistemului nervos, aspect datorat de ingrediente ce iau parte la alcatuirea compozitiei sale.Combinarea sinergica a extractelor de...


20% Reducere

149 Lei 119 Lei


comanda

Citicolina poate fi folosit ca adjuvant pentru:

Mecanismul principal de actiune pentru Citocolina este ca sursa de colina, aceasta fiind un nutrient similar cu vitamina B, necesara la nivelul creierului pentru a genera neurotransmitatorul de acetilcolina.


Actiunile benefice pe care le prezinta Citicolina asupra organismului nostru.

Acest supliment a fost dezvoltat pentru prima data in Japonia si a fost folosit pentru a ajuta persoanele care au suferit un anumit tip de accident vascular cerebral sa se recupere mai bine.

S-a observat, de asemenea, ca acest supliment a demonstrat promisiunea de a ajuta pacientii care sufera de glucom. Se pare ca este capabil sa suprime nervii, precum si sa ajute la imbunatatirea circulatiei sanguine la nivelul creierului.

Ceea ce este cel mai interesant destre Citicolina este faptul ca s-a dovedit mai eficace in cadrul cresterii capacitatii de gandire, decat administrarea de colina. Acest lucru se datoreaza faptului ca Citicolina este de fapt biodisponibila si un precursor mai apropiat de acetilcolina.Spune-ti parerea despre Citicolina, adauga comentariu, contribuie la forum cu opinia ta


Nume (ex. Maria P. sau Pseudonim):


Mesaj (minim 20 de caractere):
Telefon (nu va fi publicat):


Mail (nu va fi publicat):


Nota:
oncoforte
Citicolina
Branduri cu produse ce contin Citicolina
Bioo.ro pe Facebook
Info Promotii
Stai la curent cu Promotiile bioo.ro

Adresa E-mail:


Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles