0
cos cumparaturi meniu sticky
meniu mobil

Cauta
contact rapid

Coix lachrima jobi


Coix lachrima jobi
Trimite link prin:   SMS   WhatsApp

 Coix lachrima jobi este o planta cunoscuta si sub denumirea de coix sau lacrima lui Job, intalnita in China, India, Japonia, Indonezia si Filippine, ce este utilizata din cele mai vechi timpuri in medicina traditionala chineza. Studiile efectuate cu privire la calitatile terapeutice ale acestei plante a demonstrat ca este eficienta in reducerea glicemiei si a nivelului de colesterol din sange.

Aceasta planta este utilizata la producerea a numeroase suplimente nutritive si este recomandata de catre medii chinezi pentru a trata mai multe tipuri de cancer. De asemenea, semintele acestei plante sunt bogate in nutrienti, precum fibre, minerale, vitamine si aminoacizi esentiali, iar printre cele mai importante substante continute se afla tiamina, lizina si arginina.

In medicina traditionala, Coix lachrima jobi este utilizata pentru proprietatile sale diuretice, iar in urma unei cercetari efectuate in anul 2004, s-a aratat ca poate fi utilizata pentru a favoriza scaderea in greutate. Totodata, in anul 2008 un alt studiu a demonstrat ca aceasta planta poate fi utilizata pentru prevenirea osteoporozei. S-au obtinut rezultate incurajatoare in ceea ce priveste tratarea cancerului de colon, pancreas, ficat, san si leucemie, prin actiunea plante de a inhiba dezvoltarea celulelor canceroase.

Fiind o planta utilizata de secole pentru calitatile sale terapeutice, cercetarile efectuate arata ca aceasta planta poate fi un aliat important impotriva a numeroase afectiuni, datorita proprietatilor anticancerigene, hipoglicemiante, hipocolesterolemiante si imunostimulatorii.


Recomandari produse care contin Coix lachrima jobi, promotii si informatii


- 31 %
Canticer
Canticer 120 cps

TRANSPORT GRATUIT
         399 Lei      275 Lei
- 37 %
Canticer
Canticer

TRANSPORT GRATUIT
         798 Lei      499 Lei
- 41 %
Canticer
Canticer Pachet 2 Luni

TRANSPORT GRATUIT
         1596 Lei      949 Lei
- 42 %
Canticer
Canticer Pachet 3 Luni

TRANSPORT GRATUIT
         2394 Lei      1399 Lei
- 44 %
Canticer
Canticer Pachet 4 Luni

TRANSPORT GRATUIT
         3192 Lei      1799 Lei
- 31 %
Darmaplant
Rheubeat

         159 Lei      110 Lei
- 49 %
Darmaplant
Stomachforte

         180 Lei      92 Lei
- 45 %
CICI TANG
Diabetico Forte

         58.68 Lei      32 Lei

Coix lachrima jobi poate fi folosit ca adjuvant pentru: Acnee, Alergii, Artrita, Cancer, Carii si afectiuni dentare, Ciroza , Constipatie, Dermatita, Diabet,

Coix lachrima jobi
Branduri cu produse ce contin Coix lachrima jobi
Bioo.ro pe Facebook
Info Promotii
Stai la curent cu Promotiile bioo.ro

Adresa E-mail: