contact bioo.ro
mobile cauta
meniu mobil
logo bioo
cos cumparaturi meniu sticky cos cumparaturi meniu sticky
cauta

Coleus


Coleus
Trimite link prin:   trimite sms SMS   trimite whatsapp WhatsApp

Coleus este o planta utilizata de mai bine de 3.000 de ani in medicina traditionala ayuverdica si hindusa, pentru a ameliora diferite afectiuni, precum hipertensiune arteriala, astm sau convulsii. Aceasta planta activeaza compusul de reglare al celulelor, numit adenozin monofosfat ciclic, care asigura o functionare normala a proceselor hormonale din organism.

Planta Coleus dispune de proprietati antiinflamatorii, inhiba dezvoltarea celulelor canceroase si reactiile alergice, dar ajuta si la dilatarea vaselor de sange. Utilizarea sa favorizeaza scaderea tensiunii arteriale si sustinerea sanatatii sistemului cardiovascular. Astfel, ajuta la prevenirea afectiunilor cardiace, dar actioneaza si in calitate de antihistaminic, motiv pentru care amelioreaza simptomele astmului.

Coleus contribuie si la prevenirea afectiunilor cardiovasculare, precum este psoriazisul. De asemenea, sprijina procesul de scadere in greutate si creste energia organismului. Sportivii care folosesc aceasta planta se vor simti mai energici si se vor putea recupera mai repede dupa antrenamente.


Recomandari produse care contin Coleus, promotii si informatiiColeus poate fi folosit ca adjuvant pentru: Astm, Boli cardiovasculare, Cancer, Hipertensiune arteriala, Obezitate, Psoriazis,

Spune-ti parerea despre Coleus, adauga comentariu, contribuie la forum cu opinia ta


Nume (ex. Maria P. sau Pseudonim):


Mesaj (minim 20 de caractere):
Telefon (nu va fi publicat):


Mail (nu va fi publicat):


Nota:
oncoforte
Coleus
Branduri cu produse ce contin Coleus
Bioo.ro pe Facebook
Info Promotii
Stai la curent cu Promotiile bioo.ro

Adresa E-mail:


Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles