contact bioo.ro
mobile cauta
meniu mobil
logo bioo
cos cumparaturi meniu sticky cos cumparaturi meniu sticky
cauta

Colostru


Colostru
Trimite link prin:   trimite sms SMS   trimite whatsapp WhatsApp

Colostrul este laptele matern din primele 48 de ore dupa nastere, care este foarte bogat in nutrienti esentiali organismului. Este necesar copiilor, pentru a contribui la cresterea si dezvoltarea corecta a acestora, dar este benefic si adultilor, deoarece asigura protectie impotriva bacteriilor, parazitilor, fungilor si virusurilor. Este o sursa bogata de imunoglobuline, care contin anticorpi importanti pentru organism.

De asemenea, colostrul contine lactoferina, care are efecte antiviral, antibacterian, imunomodulator si antibacterian. Aceasta este o glicoproteina, care contribuie la cresterea si diferentierea celulelor, cat si la dezvoltarea corecta a sistemului osteo-articular. Datorita calitatilor terapeutice ale colostrului, sunt concepute suplimente nutritive pe baza acestui lapte, recoltat de la bovine.

Colostrul de la bovine contine aceleasi ingrediente aflate in compozitia laptelui matern si sprijina eficient sanatatea organismului. Substantele pe care le contine contribuie la refacerea tesuturilor si sporesc capacitatea organismului de a metaboliza grasimile. De asemenea, confera energie organismului si inlatura starile de slabiciune. Datorita faptului ca in compozitia sa se afla factorul de crestere UGF-1, este recomandat pentru dezvoltarea musculara.

Daca se consuma 20 de grame de colostru pe zi, este posibila cresterea masei musculare fara grasime. Alaturi de cresterea masei musculare, colostrul este un aliat impotriva aparitiei afectiunilor si imbunatateste sanatatea organismului.


Recomandari produse care contin Colostru, promotii si informatii


- 23 %
reducere
Blue Diamond
ProImun

         133 Lei      102 Lei
reducere
-23%
ProImun

ProImun


Pro ImunProimun este un supliment revolutionar, ce a fost obtinut prin includerea unor extracte din plante naturale. Produsul Pro Imun este astfel recomandat pentru stimularea sistemului imunitar, datorita proprietatilor sale antiinflamatoare, antivirale si antioxidante.Proimun are ca ingredient de baza colostru bovin. Obtinut inca din primle zile de nastere acesta este bogat in imunoglobuline, compusi cu o capacitate mare...


23% Reducere

133 Lei 102 Lei


comanda
- 20 %
reducere
FinClub
Fin Colostrum, Finclub

         356 Lei      285 Lei
reducere
-20%
Fin Colostrum, Finclub

Fin Colostrum, Finclub


Fin Colostrum, FinclubColostrul contine colostru de capra, o sursa bogata in substante benefice pentru sanatate. Acest lichid unic nu poate fi replicat chimic sau sintetic - este unic, inimitabil si esential. Colostrul este secretat de femele dupa fatare si este colectat intr-o cantitate care nu afecteaza puiul (imediat dupa ce puiul sug, restul colostrului este colectat si procesat).Colostrul reprezinta o bogata sursa de diverse substante,...


20% Reducere

356 Lei 285 Lei


comanda

Colostru poate fi folosit ca adjuvant pentru: Alergii, Anemie, Astm, Diabet, Oboseala cronica,

Spune-ti parerea despre Colostru, adauga comentariu, contribuie la forum cu opinia ta


Nume (ex. Maria P. sau Pseudonim):


Mesaj (minim 20 de caractere):
Telefon (nu va fi publicat):


Mail (nu va fi publicat):


Nota:
oncoforte
Colostru
Branduri cu produse ce contin Colostru
Bioo.ro pe Facebook
Info Promotii
Stai la curent cu Promotiile bioo.ro

Adresa E-mail:


Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles