Crustacee
Crustaceele sunt o sursa bogata de proteine si nutrienti benefici organismului, precum acizi grasi esentiali Omega-3. Datorita continutului acestor acizi, crustaceele contribuie la cresterea imunitatii organismului si la mentinerea greutatii corporale.
Prin continutul bogat in beta-caroten, vitamina A si minerale, ajuta la mentinerea unui nivel ridicat de colagen, care este important pentru o functionare corespunzatoare a tesutului conjunctiv.
Se recomanda consumul crustaceelor (crabi, raci, homari, creveti), pentru a contribui la ameliorarea afectiunilor respiratorii si a racelilor sau pentru a creste rezistenta organismului la infectii. Crustaceele contribuie, totodata, la reducerea riscului de instalare a cancerului si la normalizarea nivelului de colesterol din sange, contribuind astfel la stoparea instalarii afectiunilor cronice.
Magneziul continut de crustacee contribuie la reducerea tensiunii arteriale si la prevenirea accidentelor vasculare cerebrale. Ajuta, totodata, la detoxificarea organismului si la sprijinirea functiilor renale. Prin efectul de ardere a tesutului adipos, contribuie la eliminarea celulitei.
Nutritionistii recomanda un consum regulat de fructe de mare, pentru a preveni si ameliora o gama variata de afectiuni.
Recomandari produse care contin Crustacee, promotii si informatii
Crustacee poate fi folosit ca adjuvant pentru:
Accident vascular cerebral, Boli Aparat Respirator, Celulita, Colesterol ridicat, Hipertensiune arteriala, Imunitate scazuta, Obezitate,
Spune-ti parerea despre Crustacee, adauga comentariu, contribuie la forum cu opinia ta