Curry

Curry este un condiment utilizat inca din Antichitate pentru a trata inflamatiile, cu precadere cele cauzate de artrita, iar astazi acesta este unul dintre cele mai apreciate condimente de catre bucatari. Daca se doreste folosirea sa in scop terapeutic, puteti beneficia de efectul sau puternic asupra imbunatatirii functiilor inimii, datorita continutului de curcumin.
Astfel, conform unui studiu efectuat de cercetatorii de la Centrul de Cardiologie din Toronto, curry scade riscurile de aparitie a insuficientei cardiace. De asemenea, favorizeaza mentinerea tineretii celulelor si previne producerea anormala de proteine. Datorita efectului de imbunatatire a functionarii creierului si a prevenirii deteriorarii sistemului nervos, este recomandat pentru a preveni aparitia bolii Alzheimer.
Persoanele cu diabet pot consuma currry pentru a-si imbunatati starea de sanatate si activitatea pancreasului, insa contribuie si la digerarea alimentelor grele. In prezent se desfasoara cercetari cu privire la eficienta compusului curcumin din curry de a ameliora cancerul de colon.
Recomandari produse care contin Curry, promotii si informatii
Essential

Frunzele de curry sunt potrivite pentru a accentua arome specialitatilor culinare indiene si asiatice, motiv pentru care se pot adauga in retele picante din carne, cat si in orez sau supe. De asemenea, aceste frunze se pot folosi cu preparatele culinare din fasole, linte, cele marinate sau fructe de mare. Datorita faptului ca este un produs certificat bio si organic, produsul Frunze de Curry Bio nu contine conservanti, coloranti, arome si...
Curry poate fi folosit ca adjuvant pentru:
Alzheimer, Artrita, Colesterol ridicat, Diabet, Insuficienta cardiaca,
Spune-ti parerea despre Curry, adauga comentariu, contribuie la forum cu opinia ta