contact bioo.ro
mobile cauta
meniu mobil
logo bioo
cos cumparaturi meniu sticky cos cumparaturi meniu sticky
cauta

Fosfatidilserina


Fosfatidilserina
Trimite link prin:   trimite sms SMS   trimite whatsapp WhatsApp

Fosfatidilserina este un glicerolfosfolipid, prezent in compozitia membranelor celulare, care a fost utilizat la inceput pentru a imbunatati activitatea cerebrala. Potrivit unor studii, aceasta substanta imbunatateste capacitatile cognitive la persoanele in varsta , iar oamenii de stiinta italieni au aratat ca reduce secretia de cortizol care apare dupa un efort intens.

Beneficiile pe care le aduce fosfatidilserina organismului sunt numeroase. Impiedica sau incetineste afectarea functiilor mentale, precum capacitatea de memorare sau concentrare si imbunatateste capacitatea organismului de a se adapta la stresul fizic si emotional. De asemenea, incetineste evolutia bolilor nerogenerative, precum sunt maladiile Alzheimer sau Parkinson.

Totodata, fosfatidilserina creste cantitatea de glucoza metabolizata de creier si activeaza comunicarea intre celule. Este un adjuvant im cazul depresiilor si creste productia de dopamina. Exista studii care arata ca dispune de efecte ergogenice, motiv pentru care este recomandata pentru a creste performanta fizica.


Recomandari produse care contin Fosfatidilserina, promotii si informatii


Bioelemente
Mental Super Formula

                              99 Lei

Mental Super Formula


Mental Super Formula este un supliment nutritiv 100% natural, recomandat pentru a sustine sistemul nervos. Se poate utiliza in calitate de adjuvant in problemele respiratorii, precum sunt bronsita si astmul, cat si in cazul anginei pectorale, anxietatii sau tensiunii arteriale crescute. Ajuta la indepartarea agitatiei mentale si a depresiei, asigura un echilibru psihic si imbunatateste circulatia sanguina cerebrala. Totodata, este indicat in...
Vita Crystal
Extra Brainy

                              175 Lei
- 17 %
reducere
Secom
Neuro Optimizer

         131 Lei      109 Lei
reducere
-17%
Neuro Optimizer

Neuro Optimizer


NEURO OPTIMIZER pentru o buna functionare a sistemului nervosProdus din ingrediente naturale special alese pentru o buna functionare a intregului organism dar in special al sitemului nervos si la mentinerea functiilor cerebrale. Beneficii Neuro OptimizerProdusul NEURO OPTIMIZER ajuta la mentinerea structurii si fluiditatea celulelor nervoase. Faciliteaza metabolizarea  acizilor grasi si ajuta  la cresterea cantitatii de glucoza...


17% Reducere

131 Lei 109 Lei


comanda

Fosfatidilserina poate fi folosit ca adjuvant pentru: Alzheimer, Depresia, Imunitate scazuta, Parkinson,

Spune-ti parerea despre Fosfatidilserina, adauga comentariu, contribuie la forum cu opinia ta


Nume (ex. Maria P. sau Pseudonim):


Mesaj (minim 20 de caractere):
Telefon (nu va fi publicat):


Mail (nu va fi publicat):


Nota:
oncoforte
Fosfatidilserina
Branduri cu produse ce contin Fosfatidilserina
Bioo.ro pe Facebook
Info Promotii
Stai la curent cu Promotiile bioo.ro

Adresa E-mail:


Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles