contact bioo.ro
mobile cauta
meniu mobil
logo bioo
cos cumparaturi meniu sticky cos cumparaturi meniu sticky
cauta

Fructoza FOS


Fructoza FOS
Trimite link prin:   trimite sms SMS   trimite whatsapp WhatsApp

Fructoza este o glucida simpla, pe care organismul nostru o foloseste ca sursa de energie deoarece aceasta nu produce o crestere foarte mare a nivelului de glucoza din sange (are un indice glicemic scazut).Fructoza sanatoasa se gaseste doar in fructe si legume neprocesate.

Fructo oligo zaharidele sunt carbohidrati ce se gasesc in mod natural in concentratii foarte mici in alimente precum sfecla, anghinarea, cicoarea, bananele.
Unicitatea FOS se manifestă in special in momentul ajungerii la nivelul colonului, unde sunt utilizate in mod selectiv de bacteriile benefice (bifidobacterii, etc.) pentru inmultire si dezvoltare.
Bacteriile benefice prezente la nivelul tractului digestiv se numesc probiotice iar fructo-oligo- zaharidele, care influenteaza benefic activitatea acestora, se numesc prebiotice.
Consumate zilnic, FOS stimuleaza dezvoltarea bacteriilor benefice din tractul intestinal cea ce duce la mentinerea sanatatii intestinala si combaterea bacteriilor rele precum E.coli, Clostridium sau Salmonella.

Fructo oligio zaharidele au acelasi gust dulce si textura precum obisnuitul zahar, dar cu o capacitate de indulcire redusa la jumatate si doar 10% din caloriile acestuia.
Este importanta de mentionat ca Fructo oligio zaharidele stimuleaza productia de acizi grasi cu lant scurt, in special a acidului butirat (combustibilul) colonului.
Fructo-oligo-zaharidele fermenteaza in tractul digestiv si, in acest mod, faciliteaza absobtia calciului fosforului si magneziuliu.

S-au efectuat studii insa si pe persoane varstnice unde metabolismul este mai lent. Persoanelor li s-a administrat zilnic timp de 2 saptamani 8 grame de FOS iar rezultatele au aratat o crestere de 10 opri a numarului de bacterii benefice.
FOS pot fi folosite astfel de persoane de orice varsta pentru mentinerea sanatatii colonului si reglarea tranzitului intestinal.


Recomandari produse care contin Fructoza FOS, promotii si informatii


- 38 %
reducere
Proxeed
Proxeed Plus

         284 Lei      176 Lei
reducere
-38%
Proxeed Plus

Proxeed Plus


Proxeed Plus - produs dedicat cresterii fertilitatii barbatilor Exista cupluri carora conceperea unui bebelus le ia foarte multa vreme. O calitate scazuta a lichidului seminal, poate fi unul din factorii care contribuie la astfel de cazuri.  Produsul Proxeed Plus este un supliment ce a fost conceput, in urma unei indelungate cercetari, utilizand astfel in compozitia sa ingrediente ce ajuta la oferirea unei calitati corespunzatoare a...


38% Reducere

284 Lei 176 Lei


comanda
- 29 %
reducere
Actafarm
Obegrass

         96 Lei      68 Lei
- 38 %
reducere
Proxeed
Proxeed Plus - 2  bucati

TRANSPORT GRATUIT
         568 Lei      352 Lei
- 17 %
reducere
Pharmalink
CH Alpha Plus

         150 Lei      125 Lei
Equilibra
Urinelle Cranberry- pentru infectii urinare - Equilibra

                              47 Lei

Fructoza FOS poate fi folosit ca adjuvant pentru:

Spune-ti parerea despre Fructoza FOS, adauga comentariu, contribuie la forum cu opinia ta


Nume (ex. Maria P. sau Pseudonim):


Mesaj (minim 20 de caractere):
Telefon (nu va fi publicat):


Mail (nu va fi publicat):


Nota:
oncoforte
Fructoza FOS
Branduri cu produse ce contin Fructoza FOS
Bioo.ro pe Facebook
Info Promotii
Stai la curent cu Promotiile bioo.ro

Adresa E-mail:


Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles