0
cos cumparaturi meniu sticky
meniu mobil

Cauta
contact rapid

Fructoza FOS


Fructoza FOS
Trimite link prin:   SMS   WhatsApp

Fructoza este o glucida simpla, pe care organismul nostru o foloseste ca sursa de energie deoarece aceasta nu produce o crestere foarte mare a nivelului de glucoza din sange (are un indice glicemic scazut).Fructoza sanatoasa se gaseste doar in fructe si legume neprocesate.

Fructo oligo zaharidele sunt carbohidrati ce se gasesc in mod natural in concentratii foarte mici in alimente precum sfecla, anghinarea, cicoarea, bananele.
Unicitatea FOS se manifestă in special in momentul ajungerii la nivelul colonului, unde sunt utilizate in mod selectiv de bacteriile benefice (bifidobacterii, etc.) pentru inmultire si dezvoltare.
Bacteriile benefice prezente la nivelul tractului digestiv se numesc probiotice iar fructo-oligo- zaharidele, care influenteaza benefic activitatea acestora, se numesc prebiotice.
Consumate zilnic, FOS stimuleaza dezvoltarea bacteriilor benefice din tractul intestinal cea ce duce la mentinerea sanatatii intestinala si combaterea bacteriilor rele precum E.coli, Clostridium sau Salmonella.

Fructo oligio zaharidele au acelasi gust dulce si textura precum obisnuitul zahar, dar cu o capacitate de indulcire redusa la jumatate si doar 10% din caloriile acestuia.
Este importanta de mentionat ca Fructo oligio zaharidele stimuleaza productia de acizi grasi cu lant scurt, in special a acidului butirat (combustibilul) colonului.
Fructo-oligo-zaharidele fermenteaza in tractul digestiv si, in acest mod, faciliteaza absobtia calciului fosforului si magneziuliu.

S-au efectuat studii insa si pe persoane varstnice unde metabolismul este mai lent. Persoanelor li s-a administrat zilnic timp de 2 saptamani 8 grame de FOS iar rezultatele au aratat o crestere de 10 opri a numarului de bacterii benefice.
FOS pot fi folosite astfel de persoane de orice varsta pentru mentinerea sanatatii colonului si reglarea tranzitului intestinal.


Recomandari produse care contin Fructoza FOS, promotii si informatii


- 29 %
Actafarm
Obegrass

         96 Lei      68 Lei
-29%
Obegrass

Obegrass


Obegrass este un produs dedicat detoxifierii organismului si reglarii greutatii corporale.Prin ingredientele active, Obegrass sustine buna activitate a sistemului imunitar, reglarea metabolismului si  tranzitului intestinal dar ajuta totodata si la reducerea nivelului de colesterol rau si stimuleaza dezvoltarea bifidobacteriilor endogene.Efectele administrarii produsului Obegrass se pot observa inca de la primele administrari prin...


29% Reducere

96 Lei 68 Lei


- 17 %
Pharmalink
CH Alpha Plus

         150 Lei      125 Lei
-17%
CH Alpha Plus

CH Alpha Plus


CH ALPHA PLUS Colagen lichid 30 fioleCH ALPHA PLUS  Colagen lichid sub forma de fiole a cate 25 ml  - solutie buvabila. CH ALPHA PLUS  Colagen lichid este dedicat mentinerii sanatatii articulatilor, refacerea cartilajelor, tendoanelor, ligamentelor si mai ales pentru stimularea formarii de celule noi cartilaginoase.CH ALPHA PLUS Colagen lichid detine numeroase efecte benefice asupra organismului: - ajuta la reglarea...


17% Reducere

150 Lei 125 Lei


Specchiasol
Papaya Fermentata- Suc Antioxidant 500 ml

                              89 Lei

Papaya Fermentata- Suc Antioxidant 500 ml


Papaya fermentata este un suc cu efect puternic antioxidant fabricat in Italia, la laboratoarele Specchiasol.Papaya sub forma lichida este mult mai usor asimilabila de catre organism. Varianta de suc fermentat este imbogatit cu suc de Noni ofera produsului formula ideala pentru sanatatea colonului si imbunatatirea digestiei.Papaya fermentata este un supliment natural cu numeroase beneficii pentru sanatatea noastra:ne ofera o sursa naturala de...

Fructoza FOS poate fi folosit ca adjuvant pentru:

oncoforte
Fructoza FOS
Branduri cu produse ce contin Fructoza FOS
Bioo.ro pe Facebook
Info Promotii
Stai la curent cu Promotiile bioo.ro

Adresa E-mail: