0
cos cumparaturi meniu sticky
0
cos cumparaturi meniu sticky
meniu mobil

Cauta
contact rapid

Gheara Matei


Gheara Matei
Trimite link prin:   SMS   WhatsApp

Gheara Matei este numita si "Iarba miraculoasa din Peru", datorita proprietatilor sale terapeutice, printre care se afla cele antioxidante, antialergice, antiinflamatorii, antimicrobiene si de crestere a imunitatii organismului. Fiind o planta medicinala originala din Peru, era utilizata de catre indieni cu sute de mii de ani in urma pentru calitatile sale curative.

Cercetarile efectuate in laboratoare din Italia, Peru, Anglia, Germania, Ungaria sau Austria au demonstrat eficienta plantei in sustinerea sanatatii organismului, datorita celor 5 categorii de compusi pe care ii contine, respectiv triterpine, glicoside, fitoesteroli, polifenoli si alcaloizi. Astfel, cercetarile de laborator au aratat faptul ca gheara matei poate inhiba metastazele, prin impiedicarea dezvoltarii celulelor canceroase, contribuind si la distrugerea acestora in cazul leucemiei si al cancerului de san.

De asemenea, studiile efectuate au dovedit capacitatea plante de a proteja ADN-ul in fata atacurilor radicalilor liberi, ce pot duce la aparitia cancerului si a altor afectiuni serioase. Din cauza efectului daunator detinut de tratamentele chimioterapeutice asupra ADN-ului, planta gheara matei previne deterioarea acestuia si imbunatateste capacitatea sa de refacere.

O alta proprietate importanta a plantei gheara matei consta in protejarea cartilajului, pierderea acestuia ducand la aparitia osteoartritei. In acelasi timp, utilizarea plantei gheara matei contribuie la ameliorarea inflamatiilor si a durerilor cauzate de artrita. Conform unui studiu, realizat prin administrarea acestei plante unui numar de 150 de pacienti s-au dovedit calitatile de curatare a tractului intestinal, ceea ce favorizeaza o absorbtie mult mai eficienta a nutrientilor si ameliorarea afectiunilor intestinale. 

Considerata una dintre cele mai puternice plante cu rol imunostimulator, aceasta stimuleaza productia de leucocite si limfocite T4 si asigura protectia organismului impotriva afectiunilor virale. Este potrivita persoanelor care se confrunta cu epuizare fizica si psihica, reduce riscul atacului de cord si a accidentelor vasculare cerebrale, fiind eficienta in sustinerea sanatatii organismului.

Gheara matei este un aliat important in preveniea si ameliorarea afectiunilor, datorita proprietatilor sale imunostimulatorii si de protectie a ADN-ului, prin care ne putem feri de aparitia bolilor.Recomandari produse care contin Gheara Matei , promotii si informatii

Vezi beneficii Gheara Matei

Obio
Cat s Claw Pulbere

                              27.73 Lei

Cat s Claw Pulbere


Gheara Matei, cu denumirea stiintifica Uncaria tomentosa, este o planta originara din America de Sud, ce aduce beneficii sanatatii organismului, prin cresterea imunitatii si ameliorarea afectiunilor articulare. Datorita glicozidelor prezente in compozitia acestei plante dispune de efecte antiinflamatorii si antioxidante, iar alcaloizii contribuie la imbunatatirea activitatii sistemului imunitar. Utilizarea acestei plante in scopuri terapeutice...


27.73 Lei


Royal Nutrition
RQ Detox

TRANSPORT GRATUIT
                              400 Lei
Royal Nutrition
RQ Imuno

TRANSPORT GRATUIT
                              400 Lei
Pharma Dacica
LD Essence Formula

TRANSPORT GRATUIT
                              400 Lei
DVR Pharm
DVR Stem Hepatic

                              41 Lei
DVR Pharm
DVR-Stem Prostata

                              41 Lei
vazut la tv
Bionatura Plant
Biostem

TRANSPORT GRATUIT
                              400 Lei
Secom
MSM Advanced Cream

                              72 Lei
- 33 %
Bionatura Plant
Biostem Prostata

TRANSPORT GRATUIT
         595 Lei      400 Lei
Pharma Dacica
LD Imuno Pharm

                              130 Lei
DVR Pharm
Renal

                              28 Lei
DVR Pharm
DVR- Stem Imuno

                              41 Lei
- 20 %
VITALABS
Oncoforte

         299 Lei      239 Lei

Ingredientul Gheara Matei poate fi folosit ca adjuvant in urmatoarele afectiuni


Afectiune Cum actioneaza Gheara Matei pentru fiecare afectiune
Artrita, Artrita reumatoida- Ajuta la calmarea durerilor pentru ca are efect antiinflamator
Gripa- Poate scurta durata gripei

De asemenea ingredientul Gheara Matei poate fi folosit ca adjuvant si pentru: Accident vascular cerebral, Artroza, Coxartroza, Astm, Boli cardiovasculare, Candidoza, Colon iritabil, Depresia, Diabet, Gastrita, Guta, Infarct miocardic, Lupus, Oboseala cronica, Tromboza, Ulcer Gastro Duodenal,

oncoforte
Gheara Matei
Branduri cu produse ce contin Gheara Matei
Bioo.ro pe Facebook
Info Promotii
Stai la curent cu Promotiile bioo.ro

Adresa E-mail:


Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles