0
cos cumparaturi meniu sticky
meniu mobil

Cauta
contact rapid

Herba Gynostemmatis


Herba Gynostemmatis
Trimite link prin:   SMS   WhatsApp

Herba Gynostemmatis este o planta intalnita in muntii din sudul Chinei, descoperita cu mai mult de un mileniu in urma de catre un medic antic chinez. Principala actiune terapeutica a acestei plante consta in reducerea febrei si eliminarea toxinelor din organism, dar ajuta si la cresterea rezistentei organismului in fata bolilor. Cercetarile efectuate arata calitatile hipocolesterolemiante ale plantei. Astfel, aceasta planta favorizeaza scaderea nivelului de colesterol din sange, dar ajuta si la reducerea numarului de trigliceride.

Studiile de laborator demonstreaza calitatile anticancerigene ale plantei Herba Gynostemmatis. Aceasta ajuta la inhibarea dezvoltarii celulelor canceroase in diferite tipuri de cancer, precum cancer de pancreas, cancer de plamani sau cancer mamar.

Herba Gynostemmatis ajuta, de asemenea, la imbunatatirea somnului si se remarca prin efectul sau anti-imbatranire. Este o planta care promoveaza longevitatea, creste imunitatea organismului si mentine in limite normale tensiunea arteriala. De asemenea, previne obezitatea si amelioreaza tusea, remarcandu-se si prin efectele sale expectorante.

Datorita calitatilor sale terapeutice, Herba Gynostemmatis este supranumita in Malaezia si in Singapore "Zeita de Sanatate" si "antidot pentru o suta de boli", iar in Statele Unite ale Americii este supranumita "Green Gold".


Recomandari produse care contin Herba Gynostemmatis, promotii si informatii


- 31 %
Canticer
Canticer 120 cps

TRANSPORT GRATUIT
         399 Lei      275 Lei
-31%
Canticer 120 cps

Canticer 120 cps


Canticer 120 cps ajuta la eliminarea celulelor tumoraleCanticer 120 cps. reprezinta doza dumneavoastra de sanatate pura din natura pentru administrare terapeutica de 15 zile ( 8 capsule/zi).Daca va doriti un program de intretinere, Canticer 120 cps. reprezinta alegerea ideala pentru administrarea minima recomandata de specialisti pentru a vedea beneficiile oferite intregului organism. Cu doar 4  capsule / zi  Canticer 120...


31% Reducere

399 Lei 275 Lei


- 37 %
Canticer
Canticer

TRANSPORT GRATUIT
         798 Lei      499 Lei
- 41 %
Canticer
Canticer Pachet 2 Luni

TRANSPORT GRATUIT
         1596 Lei      949 Lei
- 42 %
Canticer
Canticer Pachet 3 Luni

TRANSPORT GRATUIT
         2394 Lei      1399 Lei
- 44 %
Canticer
Canticer Pachet 4 Luni

TRANSPORT GRATUIT
         3192 Lei      1799 Lei

Herba Gynostemmatis poate fi folosit ca adjuvant pentru: Cancer, Colesterol ridicat, Hipertensiune arteriala, Obezitate, Tuse,

oncoforte
Herba Gynostemmatis
Branduri cu produse ce contin Herba Gynostemmatis
Bioo.ro pe Facebook
Info Promotii
Stai la curent cu Promotiile bioo.ro

Adresa E-mail:


Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles