contact bioo.ro
mobile cauta
meniu mobil
logo bioo
cos cumparaturi meniu sticky cos cumparaturi meniu sticky
cauta

L-Alanina


L-Alanina
Trimite link prin:   trimite sms SMS   trimite whatsapp WhatsApp

L-Alanina este un aminoacid non-esential, deosebit de important pentru organismul uman si se pozitioneaza pe locul doi ca importanta, dupa leucina. Este prezenta in cantitati semnificative in plasma sanguina si intervine in metabolismul glucozei. De asemenea, acest aminoacid este utilizat ca sursa de energie pentru creier, muschi si sistemul nervos. Participa la metabolismul triptofanului si a vitaminei B6, dar ajuta si la metabolizarea zaharului si a acizilor organici.

Contribuie la stimularea anticorpilor si mentine sanatatea prostatei. Totodata, L-Alanina contribuie la eliminarea substantelor toxice din organism. Deficitul acestui aminoacid determina aparitia unei dereglari a nivelului de glucoza din sange, cat si tulburari ale sistemului nervos, scaderea capacitatii de concentrare si probleme ale prostatei.

Sintetizarea alaninei detine un rol important in transportul amoniacului produs la nivelul muschilor, deoarece ajuta la eliminarea acestuia. L-Ananina ajuta la reducerea nivelului de colesterol din sange, iar in cazul de hipoglicemie, serveste la producerea glucozei.


Recomandari produse care contin L-Alanina, promotii si informatii


- 20 %
reducere
Bionatura Plant
Oxigenare celulara cu microalge

TRANSPORT GRATUIT
                              400 Lei
reducere
-20%
Oxigenare celulara cu microalge

Oxigenare celulara cu microalge


Oxigenare celulara Bionatura Oxigenare celulara Bionatura  - noua formula imbogatita cu extract de microalge este un supliment nutritiv recomandat pentru a favoriza o oxigenare corecta a celulelor organismului, oxigenarea fiind esentiala pentru functionarea optima a acestuia. Oxigenare celulara cu microalge este ideala pentru a nementine sanatatea organismului si agilitatea mintii. Acesta actioneaza in calitate de...


400 Lei


comanda

L-Alanina poate fi folosit ca adjuvant pentru: Alzheimer, Anxietate, Calculi urinari, Depresia, Detoxifiere, Diabet, Epilepsie, Hepatita, Parkinson, Prostata marita,

Spune-ti parerea despre L-Alanina, adauga comentariu, contribuie la forum cu opinia ta


Nume (ex. Maria P. sau Pseudonim):


Mesaj (minim 20 de caractere):
Telefon (nu va fi publicat):


Mail (nu va fi publicat):


Nota:
oncoforte
L-Alanina
Branduri cu produse ce contin L-Alanina
Bioo.ro pe Facebook
Info Promotii
Stai la curent cu Promotiile bioo.ro

Adresa E-mail:


Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles