contact bioo.ro
mobile cauta
meniu mobil
logo bioo
cos cumparaturi meniu sticky cos cumparaturi meniu sticky
cauta

L-Aspartic


L-Aspartic
Trimite link prin:   trimite sms SMS   trimite whatsapp WhatsApp

L-Aspartic se numara printre cei 20 de aminoacizi proteinogeni si este un aminoacid non-esential, care a fost descoperit in anul 1827 de catre Plisson. Este apreciat pentru efectele sale de ameliorare a sindromului de oboseala cronica si a depresiei. De asemenea, joaca un rol deosebit de important in sintetizarea altor aminoacizi, precum isoleucina, treonina, metionina, lizina si arginina.

Totodata, L-aspartic este important in regenerarea celulara si transporta moleculele coenzimei Nicotinamida Adenina Dinucoletoida (NADH) din corpul celulelor catre mitocondrii, unde sunt folosite pentru a genera adenozid trifosfat. Acesta este combustibilul care sustine intreaga activitatea celulara si cu cat se afla mai multa coenzima NADH intr-o celula, cu atat produce mai mult combustibil si confera mai multa energie organismului. 

De asemenea, L-Aspartic ajuta la transportul mineralelor catre celule, necesare pentru formarea ADN-ului si ARN-ului. Contribuie la cresterea imunitatii organismului si sustine cresterea productiei de imunoglobuline si anticorpi. Prin cresterea concentratiei de NADH in creier, sporeste puterea de concentrare si imbunatateste memoria. In plus, favorizeaza eliminarea toxinelor din organism, in special a amoniacului, care este extrem de daunator sistemului nervos, cat si ficatului.

Persoanele cu o dieta scazuta in proteine sau cele care se confrunta cu tulburari de alimentatie pot prezenta un deficit de L-Aspartic, dar si al altor aminoacizi si pot suferi de oboseala cronica sau de depresie. Pentru a preveni un deficit al acestui aminoacid, se pot consuma alimente sau suplimente nutritive, care furnizeaza organismului necesarul de L-Aspartic.


Recomandari produse care contin L-Aspartic , promotii si informatii


Bionatura Plant
Oxigenare celulara cu microalge

TRANSPORT GRATUIT
                              400 Lei

Oxigenare celulara cu microalge


Oxigenare celulara Bionatura Oxigenare celulara Bionatura  - noua formula imbogatita cu extract de microalge este un supliment nutritiv recomandat pentru a favoriza o oxigenare corecta a celulelor organismului, oxigenarea fiind esentiala pentru functionarea optima a acestuia. Oxigenare celulara cu microalge este ideala pentru a nementine sanatatea organismului si agilitatea mintii. Acesta actioneaza in calitate de...

L-Aspartic poate fi folosit ca adjuvant pentru: Depresia, Detoxifiere, Oboseala cronica,

Spune-ti parerea despre L-Aspartic , adauga comentariu, contribuie la forum cu opinia ta


Nume (ex. Maria P. sau Pseudonim):


Mesaj (minim 20 de caractere):
Telefon (nu va fi publicat):


Mail (nu va fi publicat):


Nota:
oncoforte
L-Aspartic
Branduri cu produse ce contin L-Aspartic
Bioo.ro pe Facebook
Info Promotii
Stai la curent cu Promotiile bioo.ro

Adresa E-mail:


Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles