contact bioo.ro
mobile cauta
meniu mobil
logo bioo
cos cumparaturi meniu sticky cos cumparaturi meniu sticky
cauta

L-Metionina


L-Metionina
Trimite link prin:   trimite sms SMS   trimite whatsapp WhatsApp

L-Metionina este un aminoacid esential, descoperit in anul 1922 de catre J. H. Muller. In compozitia sa se afla sulf, care actioneaza ca intermediar in sinteza fosfolipidelor.  Astfel, este o sursa bogata de sulf, dar si un antioxidant puternic si un element principal in consolidarea proteinelor implicate in formarea de celule si tesuturi. Totodata, L-Metionina este un intermediar in biosinteza cisteinei, carnitinei, taurinei si lecitinei.

Datorita rolului important pe care il detine acest aminoacid asupra organismului uman, este recomandat in ameliorarea afectiunilor hepatice si in inlaturarea depresiei. Contribuie la diminuarea acumularii de metale grele in organism si amelioreaza osteoartrita. L-Metionina aduce beneficii si asupra prevenirii acumularii de colesterol si participa in mod activ la sustinerea functiilor pancreasului si sistemului limfatic.

Un nivel optim al acestui aminoacid in organism imbunatateste functiile seleniului si asigura protectie impotriva radicalilor liberi. Femeile care administreaza contraceptive orale se pot folosi de metionina, apreciata pentru efectul sau de promovare a excretiei de estrogen.

L-Metionina s-a dovedit de ajutor in reducerea simptomelor asociate unor alergii alimentare si transporta grasimea din corp pana la celule, pentru a fi apoi transformata in energie. In plus, este un aminoacid necesar pentru sintetizarea cisteinei si taurinei.


Recomandari produse care contin L-Metionina, promotii si informatii


- 20 %
reducere
Bionatura Plant
Oxigenare celulara cu microalge

TRANSPORT GRATUIT
                              400 Lei
reducere
-20%
Oxigenare celulara cu microalge

Oxigenare celulara cu microalge


Oxigenare celulara Bionatura Oxigenare celulara Bionatura  - noua formula imbogatita cu extract de microalge este un supliment nutritiv recomandat pentru a favoriza o oxigenare corecta a celulelor organismului, oxigenarea fiind esentiala pentru functionarea optima a acestuia. Oxigenare celulara cu microalge este ideala pentru a nementine sanatatea organismului si agilitatea mintii. Acesta actioneaza in calitate de...


400 Lei


comanda

L-Metionina poate fi folosit ca adjuvant pentru: Anxietate, Artrita, Colesterol ridicat, Depresia, Hepatita, Parkinson,

Spune-ti parerea despre L-Metionina, adauga comentariu, contribuie la forum cu opinia ta


Nume (ex. Maria P. sau Pseudonim):


Mesaj (minim 20 de caractere):
Telefon (nu va fi publicat):


Mail (nu va fi publicat):


Nota:
oncoforte
L-Metionina
Branduri cu produse ce contin L-Metionina
Bioo.ro pe Facebook
Info Promotii
Stai la curent cu Promotiile bioo.ro

Adresa E-mail:


Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles