contact bioo.ro
mobile cauta
meniu mobil
logo bioo
cos cumparaturi meniu sticky cos cumparaturi meniu sticky
cauta

L-Serina


L-Serina
Trimite link prin:   trimite sms SMS   trimite whatsapp WhatsApp

L-Serina este un aminoacid non-esential, precursor al aminoacizilor glicina si cisteina, care detine un rol important in mentinerea homeostazei celulare la nivelul sistemului nervos central. Este un aminoacid important pentru functia catalitica a numeroase enzime si este un component esential al fosfatidilserinei, care determina integritatea membranelor celulare si imbunatateste memoria.

Contribuie la producerea anticorpilor si a imunoglobulinei, care sunt esentiale pentru un sistem imunitar puternic. Serina este necesara pentru producerea aminoacidului triptofan, care este utilizat la randul sau pentru a se produce serotonina. De asemenea, actioneaza ca un hidratant puternic pentru piele, participa la sintetizarea creatininei, a porfirinei si a purinei si protejeaza fibrele nervoase.

L-Serina ajuta la cresterea masei musculare si este un aminoacid important pentru formarea celulelor si functionarea corecta a ARN-ului si a ADN-ului. In plus, reduce nivelul de cortisol, care este un hormon catabolic, ce poate sa accelereze distrugerea tesuturilor musculare.

Un deficit de L-Serina poate determina aparitia unor modificari ale texturii pielii, impreuna cu cresteri ale nivelului de colesterol si cresterea riscului de instalare a infectiilor.


Recomandari produse care contin L-Serina, promotii si informatii


- 20 %
reducere
Bionatura Plant
Oxigenare celulara cu microalge

TRANSPORT GRATUIT
                              400 Lei
reducere
-20%
Oxigenare celulara cu microalge

Oxigenare celulara cu microalge


Oxigenare celulara Bionatura Oxigenare celulara Bionatura  - noua formula imbogatita cu extract de microalge este un supliment nutritiv recomandat pentru a favoriza o oxigenare corecta a celulelor organismului, oxigenarea fiind esentiala pentru functionarea optima a acestuia. Oxigenare celulara cu microalge este ideala pentru a nementine sanatatea organismului si agilitatea mintii. Acesta actioneaza in calitate de...


400 Lei


comanda

L-Serina poate fi folosit ca adjuvant pentru: Alzheimer, Anxietate, Colesterol ridicat, Depresia, Epilepsie, Insomnie, Oboseala cronica, Parkinson,

Spune-ti parerea despre L-Serina, adauga comentariu, contribuie la forum cu opinia ta


Nume (ex. Maria P. sau Pseudonim):


Mesaj (minim 20 de caractere):
Telefon (nu va fi publicat):


Mail (nu va fi publicat):


Nota:
oncoforte
L-Serina
Branduri cu produse ce contin L-Serina
Bioo.ro pe Facebook
Info Promotii
Stai la curent cu Promotiile bioo.ro

Adresa E-mail:


Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles