contact bioo.ro
mobile cauta
meniu mobil
logo bioo
cos cumparaturi meniu sticky cos cumparaturi meniu sticky
cauta

Membrana de ou


Membrana de ou
Trimite link prin:   trimite sms SMS   trimite whatsapp WhatsApp


Un ou este cunoscut ca o unitate energetica nutritiva, plina cu proteine, vitamina si minerale, atat in galbenus, cat si in albus. Membrana care inconjoara oul poate avea si ea calitati uimitoare, care pot duce la numeroase beneficii pentru sanatate. 
Membrana este stratul subtire dintre ou si coaja, care a fost proiectat de natura cu o matrice perfecta de compusi pentru a hrani ceea ce creste in interior. Membrana de ou este o sursa bogata de multe substante nutritive, cum ar fi glucozamina, colagenul, condroitina, acidul hialuronic si aminoacizi, care sunt cunoscuti ca joaca un rol esential in ameliorarea durerilor articulare si rigiditatii, precum si tulburari ale tesutului conjunctiv. Extractele din membrana de ou pot ajuta, de asemenea, la ameliorarea simptomelor osteoartritei, potrivit unui studiu din 2009.
Osteoartrita este cel mai frecvent tip de artrita, care afecteaza foarte multe persoane. Cercetatorii au descoperit ca un supliment din membrana de ou a fost eficient pentru reducerea durerii de la nivelul genunchilor si a rigiditatii legate de aceasta conditie, fara a provoca efecte secundare.
Fiecare dintre compusii importanti din cadrul membranei de ou este cunoscut ca ofera beneficii pentru sanatatea organismului, inclusiv glucozamina, care poate reduce inflamatia articulatiilor in timp ce le amortizeaza impotriva impactului si ajuta la repararea cartilajelor. Acidul hialuronic ajuta la absorbtia socului, in timp ce promoveaza elasticitatea articulatiilor. Condroitina promoveaza elasticitatea cartilajului si ajuta la reducerea actiunii enzimelor cunoscute pentru deteriorarea articulatiilor. Colagenul este un tip de proteina gasita in tesutul conjunctiv.


Recomandari produse care contin Membrana de ou, promotii si informatii



Membrana de ou poate fi folosit ca adjuvant pentru: Articulatii, Artrita, Artrita reumatoida, Artroza, Coxartroza,

Retineti ca odata ce un ou este gatit, beneficiile membranei acestuia sunt pierdute, ceea ce inseamna ca aceasta trebuie consumata in forma initiala. 
Cei care au o afectiune a tesutului articular sau conjunctiv, cum ar fi dureri de gat si de spate, guta si toate tipurile de artrita si fibromialgie pot consuma membrana de ou, aceasta fiind eficienta pentru reducerea durerii asociate cu aceste tipuri de afectiuni. Un studiu publicat in 2009 in Jurnalul de Interventii clinice in materie de imbatranire, a constatat ca participantii care au consumat 500 miligrame de suplimente naturale de membrana de ou, au prezentat o reducerea semnificativa a durerilor articulare. 
Membrana de ou poate fi, de asemenea, folosita pentru o serie de alte conditii de sanatate. Aceasta poate fi indepartat de pe ou si aplicata ca ajutor pentru accelerarea procesului de regenerare a taieturilor sau zgarieturilor, prin plasarea partii umede a membranei de ou.
De asemenea, puteti utiliza membrana de ou pentru a va ajuta sa eliminati cosurile sau sa scoateti punctele negre. Daca aveti impuritati care va sunt greu de indepartat, plasarea membranei in zona respectiva va poate ajuta la extragerea acesteia dupa uscare. 


Spune-ti parerea despre Membrana de ou, adauga comentariu, contribuie la forum cu opinia ta


Nume (ex. Maria P. sau Pseudonim):


Mesaj (minim 20 de caractere):
Telefon (nu va fi publicat):


Mail (nu va fi publicat):


Nota:




oncoforte
Membrana de ou
Branduri cu produse ce contin Membrana de ou
Bioo.ro pe Facebook
Info Promotii
Stai la curent cu Promotiile bioo.ro

Adresa E-mail:


Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles