contact bioo.ro
mobile cauta
meniu mobil
logo bioo
cos cumparaturi meniu sticky cos cumparaturi meniu sticky
cauta

Mio Inozitol


Mio Inozitol
Trimite link prin:   trimite sms SMS   trimite whatsapp WhatsApp

Mio Inozitol poate fi sintetizat de organismul nostru.


Exista in momentul de fata mai multe studii si cercetati stiintifice conform carora exista o modalitate de a sprijini femeile cu probleme de fertilitate si in special pe cele care se confrunta cu Sindromul Ovarelor Polichistice sau PCOS. Mio Inozitolul intervine in gestionarea nivelului de insulina si ajuta organismul femeilor diagnosticate cu SOP (sindormul ovarelor polichistice) sa utilizeze corect insulina. Mio Inozitolul ajuta totodata si la reducerea dezechilibrelor hormonale.

Mio Inozitol actioneaza ca un agent lipotropic si ajuta la distribuirea grasimilor corporale. Organismul nostru produce acest izomer din glucoza la nivelul intestinelor. 
Mio Inozitol este adus in organism prin alimentatia bogata in ovaz, germeni de tarate si grau, citrice proapete, drojdie de bere, melasa, arahide, lecitina.
Popular  si in Medicina alternativa s-a observat ca Mio Inozitol este implicat  in metabolismul grasimilor si al colesterolului din creier dar si in functionare a muschilor. Cea mai importanta calitate a acestui  izomer este ca are un rol deosebit in mentinerea integritatii membranei celulare.


Recomandari produse care contin Mio Inozitol, promotii si informatii


- 20 %
reducere
Hyllan Pharma
Profecund INO

         244 Lei      195 Lei
reducere
-20%
Profecund INO

Profecund INO


Profecund INO30 plicuriProfecund INO este un supliment benefic femeilor care se confrunta cu sindromul ovarelor polichistice si care doresc sa conceapa un copil. Profecund INO are la baza o formula compusa din extracte naturale, ce au capacitatea de a ameliora simptomele neplacute ale sindromului ovarelor polichistice si contribuie la reglarea ciclului menstrual si a ovulatiei.Simptomele neplacute cauzate de SOPC sunt: cresterea in greutate,...
Gano Excel
Gano Royal Excellium

                              164 Lei

Gano Royal Excellium


Gano Royal ExcelliumProdusul Gano Royal Excellium este un supliment alimentar in care regasim o formula din extract de Ganoderma lucidum si Laptisor de Matca, ambele contribuind la intarirea sistemului dumneavoastra imunitar si la combaterea procesului de imbatranire prematura. Suplimentul Gano Royal Excellium ofera activitate antioxidanta si sustine regenerarea unor functii biologice ce sunt responsabile de longevitate. De asemenea, se...


164 Lei


comanda

Mio Inozitol poate fi folosit ca adjuvant pentru: Infertilitate, Ovare polichistice,


Eficienta Mio Inozitolului in perioada preconceptuala a fost dovedita atat stiitific cat si clinic.


Cele mai recente studii au fost publicate in Endocrinologia Ginecologica. Acestea au urmaris sa evalueze modul in care 
Mio Inozitol si DCI actioneaza in cazul femeilor cu probeleme de fertilitate  sau ovare polichistice. La studiu au participat 50  femei carora li s-a administrat:
Mio Inozitol  4 gr si 400 mg acid folic - pentru un lot de  25  femei
DCI 1 gr si 400 md acid folic - pentru restul de 25 persoane
In urma acestui studiu femeile care au primit Mio Inozitol au raportat, reduceri ale tensiunii arteriale diastolice si sitolice, scaderea testosterolului total si cresterea globulinei care leaga hormonul sexual.
Femeile care au administrat DCI au raportat reducerea tensiunii arteriale diastolice, reducerea testosteronului liber.

Mio Inozitolul este de un real ajutor femeilor care isi doresc o familie dar au probleme cu fertilitatea. Este recomandat sa fie administrate suplimente cu continut bogat de Mio Inozitolul cu minim 3 luni inainte de perioada preconceptuala. Mio Inozitolul prin actiunea sa benefica protejeaza ovcitele, creste energia organismului si mentine integritatea structurii ADN. Un studiu recent  a arata cum Mio Inozitolul este eficient in prevenirea formarii chisturilor si in prevenirea aparitiei chisturilor ovariene. Acesta este indicat in special femeilor care se confrunta cu PCOS si au problem de concepere.

Concluziile studiilor cu Mio Inozitol

- Mio Inozitol ajuta la imbunatatirea organsimului la ovulatie
- Mio Inozitol ajuta la reglarea presiunii arteriale sistolice si nivelul trigliceridelor.
- Mio Inozitol ajuta organsimul sa utilizeze corect insulina si creste nivelurile de prolactina.

Mio Inozitol este ideal femeilor care se confrunta cu diferite probleme de fertilitate - creste eficienta suplimentelor dedicate fertilitatii si stimuleaza ovulatia

Folat este implicat in sinteza normala de aminoacizi si contribuie la mentinerea functiilor psihologice adecvate.
Mio Inozitol creste nivelul de aprovizionare cu acid folic si sustine buna dezvoltare a fatului. Nivelurile scazute de acid folic matern reprezinta un factor de risc pentru fat si poate cauza anomalii genetice.
Mio Inozitol ajuta la o buna divizare celulara, sustine dezvoltarea armonioasa a fatului.


Spune-ti parerea despre Mio Inozitol, adauga comentariu, contribuie la forum cu opinia ta


Nume (ex. Maria P. sau Pseudonim):


Mesaj (minim 20 de caractere):
Telefon (nu va fi publicat):


Mail (nu va fi publicat):


Nota:
oncoforte
Mio Inozitol
Branduri cu produse ce contin Mio Inozitol
Bioo.ro pe Facebook
Info Promotii
Stai la curent cu Promotiile bioo.ro

Adresa E-mail:


Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles