Nucsoara

Nucsoara este un condiment cu o aroma fina si un gust dulce, ce se poate folosi in bucatarie, dar si pentru efectele sale terapeutice. Astfel, nucsoara se poate folosi cu succes pentru a ameliora starile gripale si pentru a imbunatati digestia, cat si pentru a stimula activitatea creierului.
In compozitia nucsoarei se afla acid ascorbic, tiamina, piridoxina, riboflavina, zinc, calciu si potasiu, minerale ce aduc beneficii sanatatii organismului. De asemenea, in medicina holistica nucsoara este recomandata pentru a imbunatati circulatia sangelui si a ameliora infectiile renale, insa si pentru a imbunatati functiile hepatice.
Datorita compusului organic numit miristicina, nucsoara contribuie la protejarea creierului impotriva afectiunilor degenerative, precum este Alzheimer, insa sunt recunoscute proprietatile acestui condiment de a proteja dintii si gingiile, motiv pentru care este utilizat la producerea pastelor de dintilor. Utilizarea nucsoarei pentru ameliorarea afectiunilor digestive se face de secole, motiv pentru care se poate folosi pentru a mentine sanatatea intestinului.
Totodata, se poate adauga in masti faciale, pentru a combate acneea si a ingriji pielea, avand rolul de a reduce cicatricile. In ceea ce priveste posibilitatea de utilizare a acestui condiment in bucatarie, se considera ca se potriveste tuturor legumelor de toamna, precum conopida si broccoli, insa se poate folosi si pentru a condimenta carnea de pui sau peste.
Recomandari produse care contin Nucsoara, promotii si informatii
Nucsoara poate fi folosit ca adjuvant pentru:
Acnee, Afectiuni Dermatologice, Alzheimer, Apetit sexual, Carii si afectiuni dentare, Detoxifiere, Gripa, Insomnie, Migrene, Parkinson,
Spune-ti parerea despre Nucsoara, adauga comentariu, contribuie la forum cu opinia ta