contact bioo.ro
mobile cauta
meniu mobil
logo bioo
cos cumparaturi meniu sticky cos cumparaturi meniu sticky
cauta

Ophiopogon japonicus


Ophiopogon japonicus
Trimite link prin:   trimite sms SMS   trimite whatsapp WhatsApp

 Ophiopogon japonicus este o planta originara din Asia, cunoscuta si sub denumirea de iarba maimutei, barba dragonului sau barba sarpelui. Aceasta este utilizata in medicina traditionala chineza de mii de ani si este apreciata pentru efectul de reducere a nivelului de zahar din sange, cat si de a inlatura simptome precum sete excesiva, intalnita la persoanele cu diabet.

S-a constatat ca Ophiopogon japonicus se poate folosi pentru a stimula lactatia la proaspetele mamici, cat si pentru ameliorarea afectiunilor aparatului respirator, datorita efectelor sale expectorante si bronhodilatoare. De asemenea, planta dispune de proprietati calmante, ce ajuta la instalarea starii de liniste la persoanele care se confrunta cu atacuri de panica sau palpitatii ale inimii.

Datorita proprietatilor sale curative, Ophiopogon japonicus este o planta ce contribuie la mentinerea sanatatii inimii si la imbunatatirea starii de sanatate a persoanelor cu diabet si nu numai.


Recomandari produse care contin Ophiopogon japonicus, promotii si informatiiOphiopogon japonicus poate fi folosit ca adjuvant pentru: Anxietate, Aritmie cardiaca, Boli Aparat Respirator, Boli cardiovasculare, Constipatie, Insomnie, Tuse,

Spune-ti parerea despre Ophiopogon japonicus, adauga comentariu, contribuie la forum cu opinia ta


Nume (ex. Maria P. sau Pseudonim):


Mesaj (minim 20 de caractere):
Telefon (nu va fi publicat):


Mail (nu va fi publicat):


Nota:
oncoforte
Ophiopogon japonicus
Branduri cu produse ce contin Ophiopogon japonicus
Bioo.ro pe Facebook
Info Promotii
Stai la curent cu Promotiile bioo.ro

Adresa E-mail:


Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles