contact bioo.ro
mobile cauta
meniu mobil
logo bioo
cos cumparaturi meniu sticky cos cumparaturi meniu sticky
cauta

Orez Rosu


Orez Rosu
Trimite link prin:   trimite sms SMS   trimite whatsapp WhatsApp

Orezul rosu este o sursa bogata de antioxidanti naturali si vitamina E, iar asiaticii in numesc "orezul divin", fiind obtinut in urma combinatiei dintre orez salbatic si cel cultivat. Gustul acestui orez este deosebit de placut, deoarece se aseamana cu cel de nuca, fiind consumat in China Antica, atat in calitate de aliment, cat si pentru proprietatile sale terapeutice.

Incepand cu anii '70, in Statele Unite ale Americii acest orez este utilizat ca medicament pentru ameliorarea afectiunilor circulatorii si pentru cele digestive. Consumul de orez rosu contribuie la reglarea nivelului trigliceridelor si scaderea nivelului de colesterol, datorita ingredientului activ menacolin K, ce are rolul de a regla actiunea unei enzime din ficat, care este responsabila de producerea colesterolului.

De asemenea, prin consumul de orez rosu se aduce organismului un aport considerabil de vitamine, iar antioxidantii pe care ii contine contribuie la neutralizarea radicalilor liberi.


Recomandari produse care contin Orez Rosu, promotii si informatii


Essential
OREZ ROSU BIO 250G

                              16.02 Lei

OREZ ROSU BIO 250G


Orezul Rosu este originar din Asia si este valoros din punct de vedere nutritional, datorita compozitiei sale, mai bogate in nutrienti decat orezul alb. De asemenea, acesta se poate folosi atat simplu, cat si in amestec cu orezul brun sau cu cel alb. In acelasi timp orezul Rosu Bio de la Essential este un produs certificat organic.


16.02 Lei


comanda
Equilibra
Colest OK - Equilibra

                              52 Lei

Colest OK - Equilibra


Descrierea suplimentului alimentar Colest Ok.Suplimentul alimentar Colest Ok este un produs ce se bazeaza pe numeroasele beneficii de sanatate, pe care orezul rosu fermentat le prezinta asupra organismului nostru. Gratie acestuia, Colest Ok ajuta la scaderea nivelului de colesterol rau din organism, sustine sanatatea sistemului cardiac si poate ameliora inflamatiile.Utilizarile orezului rosu fermentat, pot fi atat in cadrul bucatariei, cat si...

Orez Rosu poate fi folosit ca adjuvant pentru: Boli cardiovasculare, Colesterol ridicat,

Spune-ti parerea despre Orez Rosu, adauga comentariu, contribuie la forum cu opinia ta


Nume (ex. Maria P. sau Pseudonim):


Mesaj (minim 20 de caractere):
Telefon (nu va fi publicat):


Mail (nu va fi publicat):


Nota:
oncoforte
Orez Rosu
Branduri cu produse ce contin Orez Rosu
Bioo.ro pe Facebook
Info Promotii
Stai la curent cu Promotiile bioo.ro

Adresa E-mail:


Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles