contact bioo.ro
mobile cauta
meniu mobil
logo bioo
cos cumparaturi meniu sticky cos cumparaturi meniu sticky
cauta

Pasta de Tahini


Pasta de Tahini
Trimite link prin:   trimite sms SMS   trimite whatsapp WhatsApp

Tahini sau pasta de susan se prepara din 2 ingrediente, respectiv seminte de susan si ulei vegetal de susan, de masline sau oricare alt tip de ulei vegetal. Datorita continutului de seminte de susan, aceasta pasta este deosebit de sanatoasa, in susan existand nutrienti importanti, precum complexul de vitamina B, vitamina C, vitamina E si vitamina A. De asemenea, aceste seminte contin fibrele lignani, alaturi de acid oleic, care are rolul de a reduce nivelul de colesterol din sange.

In plus, semintele de susan din compozitia preparatului tahini dispune de un efect detoxifiant, cresc imunitatea organismului, iar un studiu efectuat in anul 2011 a aratat faptul ca uleiul de susan imbogateste eficienta medicamentelor antidiabetice. Se considera ca semintele de susan se afla printre primele condimente utilizate de oameni, iar tahini este un produs delicios, ce va ajuta sa beneficiati de proprietatile terapeutie ale semintelor de susan.
Pasta de Tahini poate fi folosit ca adjuvant pentru: Apetit sexual, Boli cardiovasculare, Colesterol ridicat, Constipatie, Detoxifiere, Diabet, Hipertensiune arteriala, Imunitate scazuta, Infertilitate, Osteoporoza,

Spune-ti parerea despre Pasta de Tahini , adauga comentariu, contribuie la forum cu opinia ta


Nume (ex. Maria P. sau Pseudonim):


Mesaj (minim 20 de caractere):
Telefon (nu va fi publicat):


Mail (nu va fi publicat):


Nota:
oncoforte
Pasta de Tahini
Branduri cu produse ce contin Pasta de Tahini
Bioo.ro pe Facebook
Info Promotii
Stai la curent cu Promotiile bioo.ro

Adresa E-mail:


Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles