contact bioo.ro
mobile cauta
meniu mobil
logo bioo
cos cumparaturi meniu sticky cos cumparaturi meniu sticky
cauta

Pudra de He Shou Wu


Pudra de He Shou Wu
Trimite link prin:   trimite sms SMS   trimite whatsapp WhatsApp
 Pudra de He Shou Wu este obtinuta din radacina tuberoasa a Polygonum multiforum, aceasta fiind o planta apreciata pentru efectul sau de metinere a longevitatii in medicina traditionala chinezeasca, ce creste in centrul si sudul Chinei in munti. In Asia pudra de He Shou Wu este utilizata pentru a mentine culoarea parului si starea de vitalitate a organismului.
Consumarea pudrei de He Shou Wu favorizeaza eliminarea toxinelor din organism, datorita puterii de curatarea rinichilor si a ficatului, iar concentratie bogata de antioxidanti de care dispune planta He Shou Wu favorizeaza neutralizarea radialilor superoxizi. De asemenea, se crede ca detine capacitatea de a genera superoxid de dismutaza, ce protejeaza celulele impotriva deteriorarii ADN-ului.
Extrem de apreciata pentru capacitatea de a furniza energia primordiala Yin catre celulele corpului, pudra de He Shou Wu este cunsocuta de secole, insa dupa cum mentioneaza botanistul Li Shin Zhen in cartea "Marileplante medicinale"din anul 1578, era putin folosita, pana cand imparatul Shi Zong a aprobat utilizarea plantei. Astfel, aceasta este una dintre cele mai folosite plante pentru mentinerea tineretii si vitalitatii organismului.

Recomandari produse care contin Pudra de He Shou Wu, promotii si informatiiPudra de He Shou Wu poate fi folosit ca adjuvant pentru: Apetit sexual, Detoxifiere, Infertilitate,

Spune-ti parerea despre Pudra de He Shou Wu, adauga comentariu, contribuie la forum cu opinia ta


Nume (ex. Maria P. sau Pseudonim):


Mesaj (minim 20 de caractere):
Telefon (nu va fi publicat):


Mail (nu va fi publicat):


Nota:
oncoforte
Pudra de He Shou Wu
Branduri cu produse ce contin Pudra de He Shou Wu
Bioo.ro pe Facebook
Info Promotii
Stai la curent cu Promotiile bioo.ro

Adresa E-mail:


Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles