contact bioo.ro
mobile cauta
meniu mobil
logo bioo
cos cumparaturi meniu sticky cos cumparaturi meniu sticky
cauta

Pueraria thunbergiana


Pueraria thunbergiana
Trimite link prin:   trimite sms SMS   trimite whatsapp WhatsApp

Pueraria thunbergiana este o planta planta utilizata inca din anul 200 I. Hr. in medicina traditionala chineza pentru multiplele beneficii pe care le ofera organismului si este cunoscuta sub denumirea de kudzu sau "Radacina Sageata Japoneza". In compozitia acestei plante se afla un continut crescut de flavonoizi, printre care se remarca numarul mare de puerarin, care ocupa 60% din cantitatea izoflavonoizilor.

Puerarinul din Pueraria thunbergiana este cunoscut pentru efectele sale de scadere a glicemiei si reducere a senzatiei puternice de sete, specifica diabetului. La inceput aceasta planta se utiliza pentru a trata alcoolismul, astfel incat florea plantei se folosea pentru detoxifierea ficatului si atenuarea simptomelor cauzate de consumul de alcool, iar radacina era folosita pentru a preveni consumul in exces de alcool.

Studiile efectuate cu privire la eficienta acestei plante in mentinerea sanatatii organismului au aratat ca ajuta la prevenirea afectiunilor cardiovasculare, datorita efectelor sale de reducere a nivelului de colesterol si de a scadea nivelul de lipide. De asemenea, s-a aratat ca aceasta planta poate reduce riscul de aparitie a anginei pectorale.

La femeile aflate in perioada de menopauza Pueraria thunbergiana reduce numarul de bufeuri si alte simptome neplacute, iar printre cele mai apreciate proprietati terapeutice ale acestei plante se afla capacitatea sa de a reduce nivelul de zahar din sange, cat si de a reduce nevoia de a consuma alcool, la persoanele care sufera de dependenta alcoolica.


Recomandari produse care contin Pueraria thunbergiana, promotii si informatiiPueraria thunbergiana poate fi folosit ca adjuvant pentru: Afectiuni Dermatologice, Angina pectorala, Aritmie cardiaca, Boli Aparat Respirator, Colesterol ridicat, Diabet, Gastrita, Gripa, Hipertensiune arteriala, Menopauza, Migrene,

Spune-ti parerea despre Pueraria thunbergiana, adauga comentariu, contribuie la forum cu opinia ta


Nume (ex. Maria P. sau Pseudonim):


Mesaj (minim 20 de caractere):
Telefon (nu va fi publicat):


Mail (nu va fi publicat):


Nota:
oncoforte
Pueraria thunbergiana
Branduri cu produse ce contin Pueraria thunbergiana
Bioo.ro pe Facebook
Info Promotii
Stai la curent cu Promotiile bioo.ro

Adresa E-mail:


Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles