contact bioo.ro
mobile cauta
meniu mobil
logo bioo
cos cumparaturi meniu sticky cos cumparaturi meniu sticky
cauta

Pulbere de Chaga


Pulbere de Chaga
Trimite link prin:   trimite sms SMS   trimite whatsapp WhatsApp
Pulberea de Chaga dispune de puternice efecte terapeutice, ce contribuie la prevenirea si ameliorarea a numeroase afectiuni, Chaga fiind o ciuperca inchisa la culoarea, extrem de folosita in medicina naturista in Rusia si zona de nord a Europei. Cercetarile efectuate in ultimii ai au aratat puternicele efecte antioxidante si antitumorale ale acestei ciuperici, motiv pentru care pulberea de Chaga este recomandata impotriva cancerului.
Printre substantele importante in prevenirea afectiunilor continute de ciuperca Chaga se afla acidul betulinic, extras din scoarta de mesteacan, care actioneaza ca un puternic antitumoral si induce autodistrugerea celulelor canceroase. Alti antitumorali din compozitia sa sunt melanina si beta-glucani.
De asemenea, folosirea pulberii de Chaga contribuie la protejarea ADN-ului impotriva degenerarii, calmeaza sistemul nervos si reduce nivelul de zahar din sange. Totodata, ciuperca Chaga se remarca prin continutului unui nivel extrem de crescut de superoxid dismutaza, acesta fiind o enzima ce neutralizeza radicalii liberi si contribuie la refacerea celulelor afectate din organism.
Beneficiile obtinute in urma folosirii pudrei de Changa sunt nenumarate in sustinerea sanatatii organismului.

Recomandari produse care contin Pulbere de Chaga , promotii si informatii


- 15 %
reducere
Obio
Chaga Pulbere

         34 Lei      29 Lei
reducere
-15%
Chaga Pulbere

Chaga Pulbere


Pulberea de Chaga de la Obio poate fi utilizata in calitate de tonic general, pentru cresterea imunitatii organismului, cat si pentru mentinerea starii de sanatate. Astfel, chaga este o ciuperca din Asia, utilizata de mii de ani in Japonia si in China pentru proprietatile sale terapeutice. Cu un mare continut de nutrienti, aceasta pulbere dispune de un crescut mare de SOD (superoxid dismutaza) si se poate utiliza prin amestearea unui sfert de...


15% Reducere

34 Lei 29 Lei


comanda

Pulbere de Chaga poate fi folosit ca adjuvant pentru: Alergii, Boli cardiovasculare, Cancer, Diabet, Gastrita, Imunitate scazuta, Ulcer Gastro Duodenal,

Spune-ti parerea despre Pulbere de Chaga , adauga comentariu, contribuie la forum cu opinia ta


Nume (ex. Maria P. sau Pseudonim):


Mesaj (minim 20 de caractere):
Telefon (nu va fi publicat):


Mail (nu va fi publicat):


Nota:
oncoforte
Pulbere de Chaga
Branduri cu produse ce contin Pulbere de Chaga
Bioo.ro pe Facebook
Info Promotii
Stai la curent cu Promotiile bioo.ro

Adresa E-mail:


Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles