0
cos cumparaturi meniu sticky
0
cos cumparaturi meniu sticky
meniu mobil

Cauta
contact rapid

Rubarba


Rubarba
Trimite link prin:   SMS   WhatsApp

Rubarba este o planta utilizata din cele mai vechi timpuri in medicina chineza, astfel incat aceasta este folosita in China inca din anul 2700 i. Hr. Ca dovada a importantei pe care a capatat-o rubarba de-a lungul timpului, in anul 1542 costa de 10 ori mai mult decat scortisoara in Franta, iar in anul 1657  valora de 2 ori mai mult decat opimiul in Anglia.

Una dintre principalele calitati terapeutice ale rubarbei consta in capacitatea de a normaliza tensiunea arteriala. De asemenea, in tulpinile acestei plante se afla fibre ce reduc nivelul de colesterol, iar un studiu efectuat in Canada arata ca administrarea a 27 de grame de fibre din tulpinile de rubarba zilnic, pentru o perioada de 4 saptamani pot sa scada colesterolul total cu 8%.

In compozitia rubarbei se afla vitamina C, alaturi de fibre alimentare, importante pentru imbunatatirea digestiei si calciu, care contribuie la mentinerea sanatatii oaselor si dintilor. Datorita continutului de vitamina K din rubarba, reduce rezistenta organismului la insulina, motiv pentru care este o planta recomandata pentru a preveni diabetul.

In rubarba se afla substante active ce cresc imunitatea organismului si rezistenta acestuia in fata afectiunilor. De asemenea, este recomandata pentru a pierde in greutate, iar in medicina alopata este utilizata in calitate de purgativ, iar dupa curatirea organismului, dispune de proprietati astrigente. Astfel, rubarba este o planta cu importante proprietati terapeutice, ce se poate utiliza si pentru a prepara diferite retete culinare.


Recomandari produse care contin Rubarba, promotii si informatii


Zein
Ceai Zein

                              65.4 Lei
- 20 %
VITALABS
Oncoforte

         299 Lei      239 Lei
Equilibra
13 Erbe con fibra - Tranzit usor - Equilibra

                              69 Lei
Equilibra
La Putualita Quotidiana - tranzit intestinal regulat - Equilibra

                              26 Lei

Rubarba poate fi folosit ca adjuvant pentru: Boli cardiovasculare, Bronsita, Cancer, Colesterol ridicat, Constipatie, Diabet, Epilepsie, Guta, Hemoroizi, Hepatita, Hipertensiune arteriala,

oncoforte
Rubarba
Branduri cu produse ce contin Rubarba
Bioo.ro pe Facebook
Info Promotii
Stai la curent cu Promotiile bioo.ro

Adresa E-mail:


Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles