contact bioo.ro
mobile cauta
meniu mobil
logo bioo
cos cumparaturi meniu sticky cos cumparaturi meniu sticky
cauta

Sabal Palmetto


Sabal Palmetto
Trimite link prin:   trimite sms SMS   trimite whatsapp WhatsApp


Sabal Palmetto este un extract din boabele copacului de palmier (Serenoa repens), ce este originar din sud-estul Americii de Nord si care poseda numeroase calitati benefice pentru organismul uman. Sabal Palmetto a fost utilizat de secole in Asia si America de Nord pentru ameliorarea hiperplaziei benigne de prostata si pentru infectiile urinare sau disfunctiile sexuale. 

Sabal Palmetto a fost folosit in mod traditional pentru a ameliora disfunctiile erectile si a imbunatati functia sexuala. Un studiu pilot a aratat o crestere semnificativa a functiei sexuale la 82 de barbati in varsta de 30 de ani si peste. 


Recomandari produse care contin Sabal Palmetto, promotii si informatii


- 21 %
reducere
MAXMED
Prematrol

         250 Lei      198 Lei
reducere
-21%
Prematrol

Prematrol


Intr-adevar, ejacularea precoce, este una din situatiile destul de jenante cand vine vorba de viata sexuala si de modul in care acesta se desfasoara impreuna cu partenera dumneavoastra. Nimic nu este mai neplacut, decst sa nu obtineri satisfactie in urma intreprinderii unui act sexual, deoarece o astfel de situatie poate avea anumite repercursiuni asupra vietii dumneavoastre sociale sau personale. Astfel, disfunctile sexuale, pot...


21% Reducere

250 Lei 198 Lei


comanda

Sabal Palmetto poate fi folosit ca adjuvant pentru: Impotenta,

De asemenea, prin scaderea conversiei DHT, s-a observat ca Sabal Palmetto poate creste nivelul de hormoni masculini din organism. Un studiu a observat o crestere semnificativa a acestui hormon dupa administrarea a 320 de mg de Sabal Palmetto, pentru o perioada de trei luni.

Calitatea vietii este o masura a bunastarii fizice, sociale si emotionale, iar consumul de Sabal Palmetto poate fi benefic in acest caz. Suplimentarea cu 320 de mg. zilnic, din cadrul acestui ingredient, pentru o perioada de 8 saptamani, a sporit semnificativ scorul calitatii vietii cu 42%, intr-un studiu pilot asupra a 82 de barbati.

Astfel, prin utilizarea Sabal Palmetto, puteti beneficia de o viata sexuala sanatoasa, iar calitatea actelor sexuale este imbunatatita, oferind in acest mod placere atat dumneavoastra cat si partenerei.


Spune-ti parerea despre Sabal Palmetto, adauga comentariu, contribuie la forum cu opinia ta


Nume (ex. Maria P. sau Pseudonim):


Mesaj (minim 20 de caractere):
Telefon (nu va fi publicat):


Mail (nu va fi publicat):


Nota:
oncoforte
Sabal Palmetto
Branduri cu produse ce contin Sabal Palmetto
Bioo.ro pe Facebook
Info Promotii
Stai la curent cu Promotiile bioo.ro

Adresa E-mail:


Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles