contact bioo.ro
mobile cauta
meniu mobil
logo bioo
cos cumparaturi meniu sticky cos cumparaturi meniu sticky
cauta

Shilajit


Shilajit
Trimite link prin:   trimite sms SMS   trimite whatsapp WhatsApp

Shilajit este o substanta lipicioasa asemanatoare smoalei, care se gaseste in regiunile muntoase din Asia in perioada sezonului de vara si este utilizata in medicina ayurvedica si nu numai in scop terapeutic. Aceasta substanta se formeaza prin descompunerea plantelor si prin activitatea micro-organismelor unice, ce se remarca prin compozitia sa.
Astfel, Shilajit contine contine peste 85 de minerale ce confera un efect energetic, iar dintre compusii sai, 60-80% contin acid fulvic, apreciat pentru proprietatile sale anti-imbatranire. Detine proprietati ionice si de a galvaniza mineralele, motiv pentru care contribuie la  tratarea pietrelor la rinichi, detine proprietati antimicrobiene si imbunatateste memoria.
De asemenea, o modalitate de a traduce semnificatia numelui Shilajit este prin "cuceritor de munti" sau "distrugator de slabiciuni", iar beneficiile pe care le ofera sunt numeroase. Prin folosirea va este favorizata detoxifierea orgnismului si imbunatatirea functiilor cognitive, cat si adaptarea la factorii de stres.


Recomandari produse care contin Shilajit, promotii si informatii


Ayurmed
Potent Power

                              49 Lei

Shilajit poate fi folosit ca adjuvant pentru: Afectiuni Glanda Tiroida, Alzheimer, Anemie, Anxietate, Artrita, Boli cardiovasculare, Calculi biliari, Depresia, Detoxifiere, Epilepsie, Hipertensiune arteriala, Imunitate scazuta,

Spune-ti parerea despre Shilajit, adauga comentariu, contribuie la forum cu opinia ta


Nume (ex. Maria P. sau Pseudonim):


Mesaj (minim 20 de caractere):
Telefon (nu va fi publicat):


Mail (nu va fi publicat):


Nota:
oncoforte
Shilajit
Branduri cu produse ce contin Shilajit
Bioo.ro pe Facebook
Info Promotii
Stai la curent cu Promotiile bioo.ro

Adresa E-mail:


Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles