contact bioo.ro
mobile cauta
meniu mobil
logo bioo
cos cumparaturi meniu sticky cos cumparaturi meniu sticky
cauta

Siraitia Grosvenorii


Siraitia Grosvenorii
Trimite link prin:   trimite sms SMS   trimite whatsapp WhatsApp

Siraitia Grosvenorii este denumirea stiintifica a fructului Luo Han Guo, originar din China, care este folosit de secole pentru proprietatile sale terapeutice. Acest fruct este intalnit si sub denumirea Momordica Grosvenorii. Este recunoscut ca "fructul longevitatii" si contribuie eficient la cresterea imunitatii organismului. Studiile efectuate arata ca extractul acestui fruct dispune de proprietati anti-diabetice si favorizeaza scaderea nivelului de zahar din sange, impreuna cu scaderea numarului de trigliceride si imbunatatirea functiei hepatice.

Potrivit British Journal of Nutrition, Siraitia Grosvenorii ajuta atat la reducerea nivelului de zahar din sange, cat si la protejarea rinichilor impotriva complicatiilor diabetului. In compozitia acestui fruct se afla un tip de indulcitor care are o capacitate de indulcire de 300 mai mare decat a zaharului de trestie. Astfel, este un inlocuitor al zaharului potrivit persoanelor care nu pot consuma zahar, precum sunt cele cu diabet sau obezitate.

Datorita efectului sau antihistaminic, actioneaza eficient impotriva alergiiilor. Studiile de laborator arata ca anumite componente din compozitia fructului, precum glucosidele cucurbitane, detin capacitatea de a lupta impotriva celulelor canceroase.

Siraitia Grosvenorii este supranumit in China fructul longevitatii, deoarece in provincia Guangxy, unde creste acest fruct, sunt intalnite persoane care impresioneaza prin longevitate si depasesc varsta de 100 de ani, datorita consumului acestui fruct.


Recomandari produse care contin Siraitia Grosvenorii, promotii si informatii


- 34 %
reducere
Darmaplant
CardiOKare

         180 Lei      118 Lei
reducere
-34%
CardiOKare

CardiOKare


CardiOKare - O viaţă lipsită de probleme cardiaceCardiOKare este un produs realizat după o formulă complexă din medicina traditională chineză, folosită de peste 800 de ani de doctorii din China pentru problemele cardiovasculare: cardiomiopatie dilatativa, cardiopatie ischemica, angina, infarct miocardic, etcAdministrat ca adjuvant, CardiOKare: - Ajută la scăderea colesterolului și trigliceridelor -...


34% Reducere

180 Lei 118 Lei


comanda

Siraitia Grosvenorii poate fi folosit ca adjuvant pentru: Alergii, Cancer, Constipatie, Diabet, Obezitate, Tuse,

Spune-ti parerea despre Siraitia Grosvenorii, adauga comentariu, contribuie la forum cu opinia ta


Nume (ex. Maria P. sau Pseudonim):


Mesaj (minim 20 de caractere):
Telefon (nu va fi publicat):


Mail (nu va fi publicat):


Nota:
oncoforte
Siraitia Grosvenorii
Branduri cu produse ce contin Siraitia Grosvenorii
Bioo.ro pe Facebook
Info Promotii
Stai la curent cu Promotiile bioo.ro

Adresa E-mail:


Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles