Sirop invertit din zahar Bio
Siropul invertit de zahar Bio este poate inlocui cu succes zaharul normal, pentru a mentine functionarea normala a organismului. Este cunoscut faptul ca zaharoza traverseaza un proces de invertire, pentru a putea fi procesata de organism, proces ce se desfasoara in intestin.
Invertirea zaharului se realizeaza cu ajutorul unei enzime numite invertaza, ce determina transformarea zaharozei in doua molecule mai mici, respectiv glucoza si fructoza. Pentru a se realiza procesul de invertire in interiorul organismului, sunt consumate cantitati mari de calciu si determina epuizarea invertazei din intestinate, ceea ce duce la intoleranta alimentara.
Zaharul invertit in schimb nu mai solicita organismul si este mult mai dulce, avand o capacitate crescuta de indulcire. Astfel, siropul invertit din zahar bio ne ajuta sa ne bucuram de o alimentatie sanatoasa.
Recomandari produse care contin Sirop invertit din zahar Bio , promotii si informatii
Steenbergs

Pentru a adauga aroma de vanilie preparatelor culinare, puteti utiliza pasta de vanilie Bio Fairtrade. Aceasta dispune de o consistenta asemanatoare cu cea a mierii de albine si se remarca prin aroma de vanilie puternica. Fiind un produs ce dispune de certificare organica, contine sirop invertit din zahar bio, vanlie pudra bio, guma de guar si extract bio de vanilie.
Sirop invertit din zahar Bio poate fi folosit ca adjuvant pentru:
Spune-ti parerea despre Sirop invertit din zahar Bio , adauga comentariu, contribuie la forum cu opinia ta