contact bioo.ro
mobile cauta
logo bioo
0
cos cumparaturi meniu sticky meniu mobil
cauta

Ulei din seminte de bumbac


Ulei din seminte de bumbac
Trimite link prin:   trimite sms SMS   trimite whatsapp WhatsApp

Uleiul din seminte de bumbac este o sursa bogata de Omega 6, acid linolenic, vitamine, minerale, acid stearic, acid palmitic si acid oleic, iar datorita compozitie sale, este un puternic factor natural de protectie impotriva razelor solare. Se remarca, de asemenea, prin efecte de hidratare si ajuta pielea sa isi pastreze nivelul optim de retentie a lichidelor, actionand si asupra incetinirii procesului de imbatranire.

Se recomanda adaugarea uleiului din seminte de bumbac in diferite produse de ingrijire a pielii pentru a catifela pielea si a mari elasticitatea acesteia. Datorita capacitatii sale nutritive crescute, este utilizat cu succes in conceperea produselor de ingrijire a pielii, a parului si in produsele pentru machiaj.
 
Datorita proprietatilor emoliente si regenerante ale uleiului din seminte de bumbac, contribuie la formarea membranei celulare si confera fermitate pielii. Este un ulei sanatos si hranitor, care hraneste pielea in profunzime fara sa o incarce. De asemenea, este un ulei inodor, care nu influenteaza parfumul cosmeticelor preparate in casa si accentueaza parfumul uleiurilor esentiale si a extractelor aromatice.

Se poate utiliza uleiul din seminte de bumbac pentru a ingriji tenul uscat si pielea sensibila, matura si obosita.


Recomandari produse care contin Ulei din seminte de bumbac, promotii si informatii


- 21 %
reducere
Blue Diamond
Naturaphy – Sapun lichid cu ulei din seminte de bumbac

         19 Lei      15 Lei
reducere
-21%
Naturaphy – Sapun lichid cu ulei din seminte de bumbac

Naturaphy – Sapun lichid cu ulei din seminte de bumbac


Naturaphy – Sapun lichid cu ulei din seminte de bumbac este un produs special conceput pentru a ingriji si hidrata delicat pielea. In compozitia sa se afla agenti de curatare usoara si se remarca prin pH neutru. Uleiul din seminte de bumbac al acestui produs este un ingredient special, eficient in catifelarea mainilor. Se recomanda utilizarea Naturaphy – Sapun lichid cu ulei din seminte de bumbac, pentru a asigura o protectie delicata a...

Ulei din seminte de bumbac poate fi folosit ca adjuvant pentru: Afectiuni Dermatologice, Arsura solara, Intepaturi de insecte,

Spune-ti parerea despre Ulei din seminte de bumbac, adauga comentariu, contribuie la forum cu opinia ta


Nume (ex. Maria P. sau Pseudonim):


Mesaj (minim 20 de caractere):
Telefon (nu va fi publicat):


Mail (nu va fi publicat):


Nota:




oncoforte
Ulei din seminte de bumbac
Branduri cu produse ce contin Ulei din seminte de bumbac
Bioo.ro pe Facebook
Info Promotii
Stai la curent cu Promotiile bioo.ro

Adresa E-mail:


Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles