contact bioo.ro
mobile cauta
meniu mobil
logo bioo
cos cumparaturi meniu sticky cos cumparaturi meniu sticky
cauta

Ulei presat la rece din seminte de floarea soarelui, dovleac, canepa, in si susan


Ulei presat la rece din seminte de floarea soarelui, dovleac, canepa, in si susan
Trimite link prin:   trimite sms SMS   trimite whatsapp WhatsApp

Uleiurile presate la rece sunt sanatoase, datorita faptului ca sunt obtinute prin presarea mecanica a semintelor si joaca un rol deosebit de important in alimentatie. Persoanele care urmeaza o dieta echilibrata pot consuma ulei presat la rece din seminte de dovleac, in, susan, floarea soarelui sau canepa.

Spre exemplu, uleiul din canepa presat la rece asigura un echilibru de acizi grasi Omega -6 si Omega -3, in raportul 3:1, pe care il recomanda medicii si nutritionstii. In acelasi timp, acest ulei presat la rece este singurel ulei care contine acidul gamma-lonoleic, ce dispune de cel mai crescut continut de grasimi sanatoase.

Prin consumul uleiurilor presate la rece, se asigura organismului acizi grasi polinesaturati, minerale, vitamine si antioxidanti, care contribuie la mentinerea sanatatii organismului.




Ulei presat la rece din seminte de floarea soarelui, dovleac, canepa, in si susan poate fi folosit ca adjuvant pentru: Accident vascular cerebral, Afectiuni Vezica Urinara, Alergii, Colesterol ridicat, Constipatie, Depresia, Hipertensiune arteriala, Insomnie,

Spune-ti parerea despre Ulei presat la rece din seminte de floarea soarelui, dovleac, canepa, in si susan, adauga comentariu, contribuie la forum cu opinia ta


Nume (ex. Maria P. sau Pseudonim):


Mesaj (minim 20 de caractere):
Telefon (nu va fi publicat):


Mail (nu va fi publicat):


Nota:




oncoforte
Ulei presat la rece din seminte de floarea soarelui, dovleac, canepa, in si susan
Branduri cu produse ce contin Ulei presat la rece din seminte de floarea soarelui, dovleac, canepa, in si susan
Bioo.ro pe Facebook
Info Promotii
Stai la curent cu Promotiile bioo.ro

Adresa E-mail:


Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles