contact bioo.ro
mobile cauta
meniu mobil
logo bioo
cos cumparaturi meniu sticky cos cumparaturi meniu sticky
cauta

Ulm Alb


Ulm Alb
Trimite link prin:   trimite sms SMS   trimite whatsapp WhatsApp

Descriere generala a ulmului alb.

Beneficiile pentru sanatate ale ulmului alb includ capacitatea sa de a ameliora inflmatiile, de a calma indigestia, de a ameliora conditiilor pielii, de a elimina infectiile, scade tensiunea arteriala, sustinere a unui flux sanguin corespunzator, stimuleaza sanatatea ochilor, protejeaza ulcerul, imbunatatirea sanatatii respiratorii.

Unul dintre cele mai active ingrediente din compozitia ulmului este mucilagiul, ceea ce creaza pulpa folosita in cadrul medicinei traditionale. Coaja dezintegrata poate fi, de asemenea, uscata si adaugata bauturilor sub forma de pulbere. 


Recomandari produse care contin Ulm Alb, promotii si informatii


- 35 %
reducere
VITALABS
Oncoforte

TRANSPORT GRATUIT
         299 Lei      195 Lei
reducere
-35%
Oncoforte

Oncoforte


Suplimentul alimentar Oncoforte este un produs 100% natural, datorita numeroaselor ingrediente pe care le prezinta in compozitia sa. Multe dintre acestea sunt recunoscte inca din antichitate, fiind folosite in medicinta traditionala chineza pentru ameliorarea unor numeroase afectiuni ale organismului nostru.Produsul Oncoforte este fabricat in urma unor studii si teste efectuate de ani de zile, ce combina sinergic extracte naturale din plante...


35% Reducere

299 Lei 195 Lei


comanda

Ulm Alb poate fi folosit ca adjuvant pentru: Colite, Gastrita, Hiperaciditate gastrica, Ulcer Gastro Duodenal,


Ulmul alb si corelatia sa cu afectiunile cancerigene.

Deoarece cancerul de san este o cauza majora a mortalitatii in randul femeilor, ulmul alb a devenit un ingredient atent studiat in ceea ce priveste beneficiile pe care le poate avea asupra acestuia. A fost initial promovat ca o optiune naturala pentru ameliorarea cancerului de san in anii 1920. Coaja interioara a ulmului alb este cea care a devenit populara pentru ameliorarea cancerului de san, prevenirea secundara, imbunatatirea calitatii vietii si controlul efectelor secundare ale terapiei conventionale pentru cancerul de san.

Desi sunt necesare mai multe studii, ulmul alb, combinat cu anumite plante, poate imbunatati conditiile pentru femeile cu cancer de san si ajuta la ameliorarea depresiei, anxietatii si oboselii. Deoarece prezinta beneficii imune de stimulare si efecte antiinflamatorii, poate ajuta la ameliorarea durerii asociate cu cancerul de san.

In plus, ulmul alb beneficiaza de proprietati antioxidante, ce contribuie la scaderea stresului oxidativ, cauzat de radicalii liberi. Stresul oxidativ poate cauza astfel aparitia unor afectiuni cancerigene. 

Totodata, o cauza majora a apritiei afectiunilor cancerigene o reprezinta inflamatiile de la nivelul organismului, astfel ulmul alb are capacitatea de a ameliora inflamatiile organismului si pot ajuta la ameliorarea durerilor asociate cu cancerul de san.

Desci aceasta este evident o varianta controversata, ulmul alb este o componenta cheie in cadrul ceaiului Essiac, un tratament comun pe baza de plante pentru ameliorarea unor diferite tipuri de cancer.
Este ingredient activ in formula OncoforteSpune-ti parerea despre Ulm Alb, adauga comentariu, contribuie la forum cu opinia ta


Nume (ex. Maria P. sau Pseudonim):


Mesaj (minim 20 de caractere):
Telefon (nu va fi publicat):


Mail (nu va fi publicat):


Nota:
oncoforte
Ulm Alb
Branduri cu produse ce contin Ulm Alb
Bioo.ro pe Facebook
Info Promotii
Stai la curent cu Promotiile bioo.ro

Adresa E-mail:


Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles