contact bioo.ro
mobile cauta
meniu mobil
logo bioo
cos cumparaturi meniu sticky cos cumparaturi meniu sticky
cauta

Unipertan


Unipertan
Trimite link prin:   trimite sms SMS   trimite whatsapp WhatsApp


Protectia solara este un aspect foarte important in momentul in care va expuneti la soare, oferind astfel protectie pielii dumneavaostra impotriva razelor UV ce pot cauza imbatranirea celulelor pielii si uscarea acestora. Prin aplicarea zilnica a unor ingrediente active naturale care accelereaza mecanismul natural de protectie solara, bariera impotriva arsurilor solare este intarita incet. 

Ingredientele active continute in complexul vegetal Unipertan sunt extrem de eficace in indeplinirea conditiilor mentionate mai sus si in atingerea scopului de a construi protectia naturala impotriva soarelui a pielii dumneavoastra.


Recomandari produse care contin Unipertan, promotii si informatii


Equilibra
Aloe Sun Gel de Dus dupa plaja

                              26 Lei

Aloe Sun Gel de Dus dupa plaja


Descrierea generala a produsului Aloe Sun Gel de dus dupa plaja.Chiar si dupa expunerea la soare, pielea dumneavoastra necesita atentie si hidratare deosebita, mai ales daca aceasta prezinta uscaciune sau arsuri solare. Pentru a veni in ajutorul dumneavoastra, brandul Equilibra va ofera un produs care sa sustina sanatatea pielii si sa o ajute in procesul de regenerare si hidratare.Aloe Sun Gel de dus dupa plaja beneficiaza de complexul...

Unipertan poate fi folosit ca adjuvant pentru:

Unipertan este un complex cosmetic de ingrediente ce ajuta la accelerarea procesului de bronzare pe baza vegetala a pielii dumneavoastra. Acest complex de ingrediente nu are proprietati de absorbtie UV si, prin urmare, este utilizat in preparate de protectie solara care contin absorbanti UV pentru a obtine un bronz rapid, intens si care sa dureze o perioda lunga de timp. Complexul Unipertan poate fi aplicat, de asemenea, ca produs pre-bronzant in cazul expunerii la soare sau in combinatie cu un preparat obisnuit de protectie solara in timpul expunerii la soare.

Unipertan este un complex bioactiv ce sustine accelerarea bronzarii naturale a pielii dumneavoastra, prin capacitatea sa de a stimula producerea melaninei din organism. Este cunoscut faptul ca in piele, melanina pigmentata deriva din aminoacidul tirozina. Acesta este transformat prin bioreactii oxidative numai ca raspun la lumina, caldura si oxigen. Aceasta reactie, adica adaugarea de oxigen la tirozina, este mediata in piele cu o enzima, tirozinaza. De indata ce aceasta oxidare a avut loc, pot aparea reactii biochimice ulterioare, inclusiv reactiile care conduc spontan la formarea melaninei. 

Astfel, prin adaugarea complexului de ingrediente Unipertan in preparatele destinate pentru protectia solara, acestea ajuta la imbunatatirea capacitatii de pigmentare a pielii si amelioreaza deteriorarea celulelor pielii, ca raspuns la expunerea corpului la razele solare. Acest efect este mediat prin principiul care sta la baza pigmentarii naturale a pielii, imbunatatirea cantitatii de melanina produsa de organismul dumneavoastra. Folosid un precursor biologic, efectele nocive resimtite la nivelul pielii sunt contracarate.

In cursul dezvoltarii seriei Unipertam, au fost investigati diferiti activatori care ar putea sa sustina procesul de bronzare, printre care mentionam: riboflavina, adenozin trifosfat si o combinatie dintre cele doua substante. Astfel, riboflavina a fost utilizata prima data in cadrul complexului Unipertan, aceasta prezentand, in mod natural, o colorare galbena intensa.

Complexul de ingrediente Unipertan nu este toxic si este tolerat de catre pielea dumneavoastra. Nu au fost inregistrate alergii, fotoalergii sau efecte fotodinamine, chiar si dupa o expunere lunga la radiatiile UV.Spune-ti parerea despre Unipertan, adauga comentariu, contribuie la forum cu opinia ta


Nume (ex. Maria P. sau Pseudonim):


Mesaj (minim 20 de caractere):
Telefon (nu va fi publicat):


Mail (nu va fi publicat):


Nota:
oncoforte
Unipertan
Branduri cu produse ce contin Unipertan
Bioo.ro pe Facebook
Info Promotii
Stai la curent cu Promotiile bioo.ro

Adresa E-mail:


Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles