0
cos cumparaturi meniu sticky
meniu mobil

Cauta
contact rapid

Usturoi negru


Usturoi negru
Trimite link prin:   SMS   WhatsApp

Usturoiul negru este un usturoi obisnuit, fermentat pentru o perioada de o luna in recipiente de lut, fara sa se adauge ingrediente. Atunci cand este pus la fermentat, produce melanoidin, care este o substanta de culoare inchisa, cu multiple beneficii pentru sanatate, responsabila pentru culoarea usturoiului negru. Fermentarea usturoiului nu este recenta si este practicata de medicii din Asia din vremuri indepartate.

Prin fermentare sunt extrase cele mai sanatoase proprietati ale usturoiului, iar S-arilcisteina din compozitia sa ajuta la absorbtia mai buna a alicinei. S-arilcisteina sprijina organismul in lupta contra celulelor canceroase si favorizeaza scaderea nivelului de colesterol. Spre deosebire de usturoiul alb, cel negru contine o cantitate dubla de antioxidanti si este o sursa bogata de aminoacizi.

Este usor de asimilat de catre organism si impresioneaza prin efectele sale terapeutice. Datorita continutului crescut de antioxidanti, de 198 de unitati pe gram de antioxidanti, spre deosebire de usturoiul alb, care are 119 unitati, ajuta la prevenirea afectiunilor cronice si a cancerului. In Coreea acest usturoi este utilizat de sute de ani si este apreciat pentru efectele sale energizante si antioxidante.


Recomandari produse care contin Usturoi negru, promotii si informatii


- 31 %
Canticer
Canticer 120 cps

TRANSPORT GRATUIT
         399 Lei      275 Lei
-31%
Canticer 120 cps

Canticer 120 cps


Canticer 120 cps ajuta la eliminarea celulelor tumoraleCanticer 120 cps. reprezinta doza dumneavoastra de sanatate pura din natura pentru administrare terapeutica de 15 zile ( 8 capsule/zi).Daca va doriti un program de intretinere, Canticer 120 cps. reprezinta alegerea ideala pentru administrarea minima recomandata de specialisti pentru a vedea beneficiile oferite intregului organism. Cu doar 4  capsule / zi  Canticer 120...


31% Reducere

399 Lei 275 Lei


- 37 %
Canticer
Canticer

TRANSPORT GRATUIT
         798 Lei      499 Lei
- 41 %
Canticer
Canticer Pachet 2 Luni

TRANSPORT GRATUIT
         1596 Lei      949 Lei
- 42 %
Canticer
Canticer Pachet 3 Luni

TRANSPORT GRATUIT
         2394 Lei      1399 Lei
- 44 %
Canticer
Canticer Pachet 4 Luni

TRANSPORT GRATUIT
         3192 Lei      1799 Lei

Usturoi negru poate fi folosit ca adjuvant pentru: Alzheimer, Artrita reumatoida, Boli cardiovasculare, Cancer, Colesterol ridicat,

Usturoi negru
Branduri cu produse ce contin Usturoi negru
Bioo.ro pe Facebook
Info Promotii
Stai la curent cu Promotiile bioo.ro

Adresa E-mail: