contact bioo.ro
mobile cauta
meniu mobil
logo bioo
cos cumparaturi meniu sticky cos cumparaturi meniu sticky
cauta

Vasc


Vasc
Trimite link prin:   trimite sms SMS   trimite whatsapp WhatsApp


Vascul - Specie semiparazita pe arbori, verde si peste iarna, inalta la 60 cm, prinsa de un substrat prin haustori puternici.
Compozitia vascului difera in functie de provenienta si in special de planta gazda. 
Vascul contine amine aromatice vasopresoare, viscina (orezina), mucilagii, taninuri, ulei gras, inozitol, xantofile, zaharuri si amidon.  Fructele coapte de vasc contin 750 mg% de vitamina C, iar frunzele 75 mg% si mici cantitati de vitamina D. 

Carotenoidele din frunze de vasc sunt constituite din alfa-si beta-caroten si luteina. Acestea mai contin acetilcoline, histamine, acid gama-butiric si flavone. 
Sucul proaspat de vasc sau liofilizat contine arginina, asparagina, hidroxilizina si l-kynurenina. 

Frunzele si ramurelele contin beta-amarina, lupeol, acid oleanolic, tiamina, beta-fenilalanina, aceticolina, alcooli, manitolquercetina, inozitol, glucoza, arabinoza, rhamnoza, acizi organici (cafeic, sinapic etc.), siringina, acid miristic. 


Recomandari produse care contin Vasc, promotii si informatii


- 34 %
reducere
Medicinas
Onconovical

TRANSPORT GRATUIT
         300 Lei      198 Lei
reducere
-34%
Onconovical

Onconovical


Onconovical este un supliment alimentar ce prezinta in compozitia sa ingrediente 100% naturale ce sunt utilizate in medicina traditionala chineza de foarte multa vreme, datorita proprietatilor sale benefice asupra ameliorarii diferitelor afectiuni.1. Descriere supliment alimentar OnconovicalOnconovical este un supliment 100% natural ce se recomanda pentru sustinerea sanatatii organismului dumneavoastra, contribuie benefic in cadrul...


34% Reducere

300 Lei 198 Lei


comanda
- 23 %
reducere
Blue Diamond
Blue Vital

TRANSPORT GRATUIT
         270 Lei      207 Lei
- 50 %
reducere
Blue Diamond
B17 Lichid

         157 Lei      78 Lei
- 34 %
reducere
Medicinas
Cardioveg

         299 Lei      198 Lei
- 25 %
reducere
Farmacie din Strabuni
Ecitolesslin 60 capsule, Farmacie din Strabuni

         55 Lei      41 Lei

Vasc poate fi folosit ca adjuvant pentru:


Utilizari traditionale Vasc

Actiunea hipotensiva a Vascului este cunoscuta de multa vreme. De asemenea, in medicina empirica se recomanda in afectiuni cardiace,  in calitate de vasodilatator coronarian si antispastic etc. 

Vascul - Actiune biologica 

In tratatele de specialitate mai vechi, actiunea hipotensiva imediata si de durata se atribuie in special substantelor de natura triterpenica si colinei. In prezent, actiunea hipotensiva este atribuita acetilcolinei, histaminei, acidului gama-aminobutiric si flavonelor. 

Actiunea bradicardizanta si depresiv cardiaca se produce datorita actiunii directe asupra miocardului urmata de vasoconstrictie, efecte conditionate de doza adminstrata. Tot din Vasc au fost izolate fractiuni cardiotoxice care produc leziuni la nivelul miocardului. 

In urma cercetarilor si studiilor de multi ani, in special din Germania si Austria, pe langa actiunile mentionate au fost confirmate si efectele de inhibare a tumorilor si de stimulare a timusului. Au fost studiate fractiunile izolate din Vasc de pe diferite plante gazda, iar actiunea de inhibare a tumorilor s-a datora complexului proteic. 

Anumite fractiuni proteice, in cantitati extrem de mici (0,006 - 0,05 mg/kg) s-au dovedit a fi cancerostatice. 
Aceste fractiuni au fost izolate din sucul celular al plantei verzi. Unele dintre fractiuni au avut actiune specifica pe celulele HLA maligne. Actiunea de inhibare a tumorilor a fost independenta de toxicitate. 
 Produsele de tip Onconovical, Vivascon, Nistraceps Forte cu continut de Vasc si prelucrari speciale au fost admise in terapia anticanceroasa. Fractiunile proteice la care ne-am referit induc splenomegalia si hiperplazia timusului, inhiband dezvoltarea tumorilor. 

Datorita viscotoxinei pe care o contine in cantitati mai mari Vascul recoltat de pe Plop, Salcie, Tei, Frasin, Salcam si Artar, actioneaza asupra organismului uman prin modificarea tensiunii arteriale, a ritmului cardiac, temperaturii, prin tulburari nervoase, cu pierderea sensibilitatii si paralizie.

Dozare si administrare 
Numai sub forma de produse standardizate, aporbate de forurile competente, conform prospectului. 


Spune-ti parerea despre Vasc, adauga comentariu, contribuie la forum cu opinia ta


Nume (ex. Maria P. sau Pseudonim):


Mesaj (minim 20 de caractere):
Telefon (nu va fi publicat):


Mail (nu va fi publicat):


Nota:
oncoforte
Vasc
Branduri cu produse ce contin Vasc
Bioo.ro pe Facebook
Info Promotii
Stai la curent cu Promotiile bioo.ro

Adresa E-mail:


Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles