Wasabi
Wasabi este denumit "hreanul japonez", fiind un condiment extrem de utilizat in Japonia, in special sub forma de pasta, pentru a se consuma alaturi de sushi sau sashimi. In secolul al XI-lea au fost studiate proprietatile terapeutice ale acestui condiment, iar astazi este cunoscut faptul ca dispune de remarcabile proprietati antioxidante si antibacteriene.
In plus, cercetarile efectuate arata ca daca se consuma frecvent wasabi, contribuie la prevenirea si ameliorarea cancerului de stomac sau de san, insa contribuie si la ameliorarea cancerului de colon si pulmonar. Proprietatile anticancerigen ale condimentului wasabi se datoreaza continutului de substante numite izotiocianati, care activeaza enzimele din ficat, pentru a elimina din organism substantele cancerigene si lupta impotriva celulelor canceroase, insa fara sa afecteze celulele sanatoase.
De asemenea, datorita acestor substante, wasabi impiedica coagularea sangelui sieste de 10 ori mai eficient decat aspirina. In plus, actioneaza mai rapid decat aspirina. Totodata, wasabi reduce riscul aparitiei afectiunilor cardiovasculare, creste rezistenta osoasa si imbunatateste activitatea ficatului.
Recomandari produse care contin Wasabi, promotii si informatii
Wasabi poate fi folosit ca adjuvant pentru:
Accident vascular cerebral, Alergii, Artrita, Astm, Boli cardiovasculare, Bronsita, Cancer, Colesterol ridicat, Detoxifiere, Gripa, Hipertensiune arteriala, Infarct miocardic, Obezitate, Osteoporoza, Pneumonie, Ulcer Gastro Duodenal,
Spune-ti parerea despre Wasabi, adauga comentariu, contribuie la forum cu opinia ta