contact bioo.ro
mobile cauta
meniu mobil
logo bioo
cos cumparaturi meniu sticky cos cumparaturi meniu sticky
cauta


Filtru apa alcalina Ultrastream


Trimite link prin:    trimite prin sms SMS     trimite prin whatsapp WhatsApp

Filtru apa alcalina Ultrastream

Brand: Alkaway

Cantitate neta: 3000 g

Adauga in cos
3554 Lei
TRANSPORT GRATUIT
Pret: 3554 Lei (TVA inclus)
TRANSPORT GRATUIT
  3554 Lei
(TVA inclus)
TRANSPORT GRATUIT
cos cumparaturi Adauga in cos

Filtrul apa alcalina Ultrastream este recomandat atat pentru a reduce 99.9% dintre contaminatii din apa, cat si pentru a transforma apa moarta de la robinet in apa vie. Astfel, acesta este potrivit pentru a filtra clorul, bacteriile, metalele grele, fluorul, pesticidele, iar gratie sistemului de filtrare, a materialelor utilizate si a certificarilor NSF, este unul dintre cele mai bune filtre existente pe piata.

Materialele de filtrare sunt patentate de compania Alkaway, iar NSF este cea mai inalta certificare pentru apa din Statele Unite. Totodata, Ultrastream foloseste bilutele O-DOBI pentru ionizarea apei, astfel incat este ideal pentru a se obtine o apa alcalina, ionizata si purificata.

Prin folosirea Filtrului apa alcalina Ultrastream se poate combate aciditatea organismului, datorita apei alcaline ce se poate obtine, iar acesta ajuta si la transformarea apei intr-un eficient antioxidant. Pe toata durata de viata a filtrului adauga in apa calciu, magneziu si minerale alcaline esentiale pentru functionarea organismului, insa este ideal si pentru a favoriza o hidratare corecta.

Filtrul se schimba o data la 12 luni si este usor de montat, langa chiuveta, fara sa fie nevoie de ajutorul unui instalator. De asemenea, acest filtru de apa foloseste carbonul catalytic fabricat in SUA, care elimina mult mai multi contaminati decat filtrele de carbon activ. Totodata, ionizeaza apa mult mai bine fata de ionizatoarele electrice, care sunt si foarte scumple. Astfel, asigura un nivel negativ de ORP de -350 mV pe toata durata de viata a filtrului.

Filtrul apa alcalina Ultrastream alcanizeaza apa, prin adaugarea de calciu, magneziu si alte oligoelemente pe toata durata de viata a filtrului si o transforma in apa vie. Nivelul pH-ului este cuprins intre 8-10, in functie si de calitatea apei din zona in care locuiti. In acelasi timp, asigura o infuzie suplimentara de hidrogen, care actioneaza ca un eficient antioxidant, ce neutralizeaza radicalii liberi. Astfel, folosirea acestui filtru de apa reprezinta cea mai simpla modalitate de a avea o sursa constanta de hidrogen antioxidant.

Datorita faptului ca in interiorul filtrului se realizeaza filtrarea, ionizarea si alcalinizarea, la fiecare inlocuire a filtrului, care se face o data pe an, veti avea un nou Ultrastream. De asemenea, este un filtru cu o durata de viata foarte mare, datorita design-ului sau compact si a materialelor utilizate la producerea sa.
Spune-ti parerea despre Filtru apa alcalina Ultrastream , adauga comentariu, contribuie la forum cu opinia ta


Nume (ex. Maria P. sau Pseudonim):


Mesaj (minim 20 de caractere):
Telefon (nu va fi publicat):


Mail (nu va fi publicat):


Nota (acorda o nota produsului):
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles