Mierea de Manuka MGO 100+ este o miere speciala, ce este produsa de albinele care polenizeaza florile arborelui de Manuka, originar din Noua Zeelanda. Una din componentele Mierii de Manuka 100+ este peroxidul de hidrogen, ce ofera mierii calitatea sa antibiotica. Componenta antibacteriana principala din Mierea de Manuka 100+ este MGO, un compus care se regaseste in majoritatea tipurilor de miere.
Cu cat concentratia de MGO este mai mare, cu atat efectul antibiotic al Mierii de Manuka este mai puternic.
Actiunile terapeutice pe care Mierea de Manuka 100+ le ofera organismului:
- Mierea de Manuka MGO 100+ sustine sistemul imunitar pentru afectiuni usoare, precum durer in gat si raceli;
- Mierea de Manuka 100+ reduce inflamatiile din organism;
- Intareste raspunsul imun si previne starile de raceala si gripa;
- Mierea de Manuka 100+ imbunateste activitatea aparatului respirator, datorita proprietatii sale antibacteriene;
- Se poate utiliza Mierea de Manuka 100+ si pentru ingrijirea pielii dumneavoastra, avand capacitatea de a ameliora anumite probleme dermatologice, precum ulceratii ale pielii, cicatrici, eczeme, intepaturi de insecte sau dermatite.
Mierea de Manuka MGO (100+) este un produs apicol 100% natural, realizat de catre albine prin colectarea nectarului din florile arborelui Manuka.
Mierea de Manuka contine substanta denumita Metilglioxal, ce confera mierii proprietati antimicrobiene, antivirale si antibacteriene.
Mierea de Manuka MGO (100+) este recomandata pentru sustinerea sistemului imunitar in afectiuni usoare si de scurta durata (raceli, dureri in gat).
Mod de utilizare al Mierii de Manuka 100+.
Doza zilnica recomandata este de 3-4 lingurite/zi, cu aproximativ 30 de minute inainte de mesele principale, pentru o perioada de minim 30 de zile.
Pentru utilizarea externa, se recomanda aplicarea directa pe zona afectata si protejarea acesteia cu o compresa.
Atentie! Nu se recomanda copiilor mai mici de 1 an.