contact bioo.ro
mobile cauta
meniu mobil
logo bioo
cos cumparaturi meniu sticky cos cumparaturi meniu sticky
cauta


Miere Manuka MGO 250+


Trimite link prin:    trimite prin sms SMS     trimite prin whatsapp WhatsApp

Miere Manuka MGO 250+

- 20%
promotie Miere Manuka MGO 250+

Brand: Apiland

Cantitate neta: 250 g

Reducere 20%   
Adauga in cos
149 Lei 119 Lei
Pret: 149 Lei
Pret: 119 Lei (TVA inclus)
149 Lei   119 Lei
(TVA inclus)
20% Reducere
cos cumparaturi Adauga in cos


Miere Manuka MGO 250 - 500gr
Pret Miere Manuka MGO 250 - 500gr
289 Lei   228 Lei
- 21%
promotie 228
cumpara Miere Manuka MGO 250 - 500gr

Prezentarea produsului Miere Manuka MGO 250+.

Mierea Manuka prezinta efecte antiinflamatorii, antivirale si antioxidante asupra organismului, avand capacitatea de a lupta impotriva unor numeroase afectiuni ale acestuia.
De fapt, Mierea Manuka a fost folosita in mod traditional pentru ameliorarea ranilor, calmarea gatului, prevenirea dezintegrarii dintilor si imbunatatirea problemelor digestive. 

Mierea este natural bogata in fructoza si multe alte zaharuri benefice, aminoacizi, enzime si vitamine din complexul de B-uri, in special tiamina, riboflavina, niacina, acid pantotenic si B6. 


Actiunile benefice dobandite in urma consumului Mierii Maunka MGO 250+.

Produsul Miere Maunka MGO 250+ se recomanda a fi administrata in cazul ameliorarii unor infectii cu microorganisme de natura fungica sau bacteriana. Aceasta ajuta la mentinerea sanatoasa a sistemului dumneavoastra imunitar, prin administrarea zilnica a unei doze de 3-4 ligurite, urmand apoi ca tratamentul sa se reduca la o lingurita/zi.

Din cele mai vechi timpuri, mierea a fost folosita pentru a ameliora ranile, arsurile, etc. In 2007, Mierea Manuka a fost aprobata de FDA din SUA ca optiune pentru ameliorarea ranilor.

Miere Manuka MGO 250+ ofera proprietati antibacteriene si antioxidante, ambele mentinand in acelati timp un mediu umed si o bariera protectoare, care previne infectiile microbiene la nivelul ranii.

Daca suferiti de o durere in gat, Mierea Manuka 250+ poate ajuta la usurarea acesteia. Proprietatile antivirale si antibacteriene ale Mierii Manuka 250+ pot reduce inflamatia si ataca bacteriile care cauzeaza durere. Nu numai ca Mierea Manuka 250+ ataca bacteriile daunatoare, ci acopera captuseala interioara a gatului pentru un efect linistitor. 

In urma unui studiu, cercetatorii au descoperit o scadere semnificativa in Streptococcus mutans, dupa ce subiectii au consumat Miere Manuka.

Sindromul intestinului iritabil este o afectiune digestiva obisnuita. Simptomele sale asociate includ constipatie, diaree, dureri abdominale si miscari neregulate ale intestinului. Interesant este faptul ca cercetatorii au descoperit ca un consum regulat de Miere Manuka poate ajuta la scaderea acestor simptome. 
Mierea Manuka a fost dovedita ca ajuta la imbunatatirea statusului antioxidant si reduce inflamatiile in cazul sobolanilor. De asemenea, s-a demonstrat ca atata tulpini de Clstridium difficile.

Valoarea nutritiva ridicata a Mierii Manuka 250+, in special prezenta unei game largi de vitamine si minerale, poate contribui la intarirea sistemului nostru imunitar. Anumite substante din compozitia Mierii Manuka pot stimula productia de citokine. 
Administrand Miere Manuka 250+ in timpul sezonului de gripa, va poate proteja impotriva dezvoltarii bolilor. Racelile si gripa sunt infectii extrem de contagioase cauzate de virusi. Luand o lingurita de Miere Manuka 250+, va poate ajuta la stimularea imunitatii, combatand raceala si gripa.


Semnificatia factorului MGO in Mierea Manuka.

Mierea Manuka este o miere cruda si prezinta un profil nutritional impresionant. Impreuna cu peroxidul de hidrogen, mierea manuka contine metilglioxal (MGO) si dihidroxiacetona, doua substante chimice cu actiune antimicrobiana ridicata si, probabil, alti compusi bioactivi care ii ofera o potenta suplimentara. Aceste substante chimice sunt mai stabile decat peroxidul de hidrogen, care se neutralizeaza cu usurinta prin caldura, umiditate, actiune enzimatica. Mierea Manuka este clasificata in functie de potentialul non-peroxid antibacterian - MGO.

MGO a Mierii Manuka variaza de la lot la lot si de la un sezon la altul. Mierea Manuka este clasificata in functie de MGO ce poate varia intre 100 si 850, pe baza testelor de laborator care compara actiunea sa antimicrobiana cu diferite concentratii de fenol. 

In cazul Mierii Manuka MGO 250+ aceasta prezinta un nivel util, fiind recomandata pentru ameliorarea infectiilor fungice si bacteriene ce se pot dezvolta la nivelul organismului nostru.

Administrare:

Uz intern: 3 -4 lingurite pe zi dimineata si seara, inainte de masa. Nerecomandat copiilor mai mici de 12 luni.
Uz extern: aplicati direct pe piele si protejati zona cu o compresa
Uz cosmetic: ca ingredient in diverse masti cosmetice pentru fata si par.
In general, recomandam consumul de produse apicole copiilor dupa varsta de 1 an.

Mod de pastrare - Se pastreaza la loc uscat si racoros, sub 25°C.




Spune-ti parerea despre Miere Manuka MGO 250+, adauga comentariu, contribuie la forum cu opinia ta








Nota (acorda o nota produsului):




Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles