Miere Manuka MGO 550+
Borcan 500gr
Mierea Manuka reprezinta o sursa bogata de magneziu, zinc, potasiu, calciu, zinc, sodiu, mangan, fier, aminoacizi, vitamine din complexul de B-uri, cupru si fosfor. Cu toate acestea, continutul nutritional al Mierii Manuka este de patru ori mai mare decat mierea obisnuita. Beneficiile Mierii Manuka provin din Noua Zeelanda, atunci cand albinele polenizeaza arborele Manuka. Anumite soiuri de Miere Manuka sunt bogate in dihidroxiacetona, metilglioxal si peroxid de hidrogen. Aceasta combinatie medicinala reprezinta ceea ce poarte numele de Factor Manuka Unic (UMF). Acesta este un standard mondial pentru masurarea rezistentei antibacteriene a Mierii Manuka. Daca doriti o garantie ca mierea pe care o cumparati poseda calitati medicale, cautati un rating UMF de 10 sau peste acesta.
De asemenea, spre deosebire de peroxidul de hidrogen gasit in alte tipuri de miere, proprietatile UMF din Manuka sunt foarte stabile si nu sunt demolate fara efort de caldura, lumina si enzime din organism.
Beneficii Miere Manuka 500+
- detine proprietati antiinflamatoare si sustine procesul de regenerare celulara
- are efecte benefice supra sistemului respirator
- este ideala pentru sustinerea activitatii sistemului imunitar
- se poate administra in cazul arsurilor, ulcerelelor si alte afectiuni gastrointestinale
- imbunatateste aspectul pielii si represinta un adjuvant eficient in afectiunile dermatologice
Mod de administrare a Mierii Manuka 550+:
- Mierea Manuka 550+ poate fi administrata intr-o doza de 3-4 lingurite/zi, de preferat inainte de masa.
- Utilizarea externa a Mierii Manuka 550+ se efectueaza prin aplicarea locala a acesteia, protejand zona cu o compresa;