contact bioo.ro
mobile cauta
meniu mobil
logo bioo
cos cumparaturi meniu sticky cos cumparaturi meniu sticky
cauta
produs organic


Noni Original Integral - Pachet 4x1L
steag tara originePRODUS IN SUATrimite link prin:    trimite prin sms SMS     trimite prin whatsapp WhatsApp

Noni Original Integral - Pachet 4x1L

Brand: Bioelemente

Cantitate neta: 4000 ml

Pret: 400 Lei
Pret: 350 Lei (TVA inclus)


Verifica data livrare: apasa aici


Noni Original Integral - Pachet 4x1L este alcatuit din 4 recipiente de suc Noni Original Integral, de cate 1000 ml fiecare. Acest pachet este suficient pentru a fi administrat pentru o perioada de 67 de zile.

Se recomanda administrarea produsului Noni Original Integral pentru a energiza si revigora organismul. Contribuie la cresterea imunitatii organismului si aduce un aport considerabil de minerale, vitamine, oligoelemente, aminoacizi si enzime, care ofera beneficii organismului. Ajuta la combaterea depresiilor si a starilor de anxietate, imbunatateste memoria si creste rezistenta organismului in fata bolilor. 

In compozitia produsului se afla suc de Noni 100% natural, lipsit de zahar, arome, coloranti, conservanti sau concentrat de Noni. 

Se administreaza o doza unica de 60 ml pe zi sau doua doze de cate 30 ml. Astfel, se poate lua 30 ml dimineata inainte de masa si 30 ml seara, inainte de culcare.

Se recomanda agitarea flaconului inainte de utilizare.

Este un produs certificat organic in USA si Europa de catre Organic Certifiers. De asemenea, este un produs inregistrat si aprobat pentru comercializare de catre Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru BioResurse Alimentare IBA Bucuresti.

Pachete care contin Noni Original Integral

Noni Original Integral - Pachet 4x1L
Noni Original Integral
1 x Noni Original Integral
+
1 x Obegrass
+
1 x Protect Zeolit
- 25%
promotie 0

340 Lei    255 Lei   
comanda
ingredient Vitamina C ingredient Noni ingredient Seminte de struguri ingredient Chitosan ingredient Fructoza FOS

Beneficiile de sanatate ale sucului Noni Original Integral

Pentru o cura de lunga durata, Noni Original Integral este o planta cu mai multe beneficii, variind de la utilizarea traditionala a lemnului pentru a face unelte pentru a-si folosi sucul, Noni Original Integral, ca prim ajutor sau pentru a trata bolile critice. Efectele benefice ale sucului noni original integral pentru diverse afectiuni medicale au fost discutate ca fiind:

Potentialul antioxidant: ingredientele din sucul Noni Original Integral are un potential antioxidant extraordinar care cauta radicalii liberi de oxigen si neutralizeaza efectele negative ale acestora. O cercetare efectuata asupra pacientilor cu obiceiuri grele de fumat, facandu-i vulnerabili la multe afectiuni, au sustinut efectul protector al sucului Noni Original Integral in imbunatatirea potentialului de absorbtie radicala a organismelor lor si oferind protectie impotriva afectiunilor cauzate de stresul oxidativ.

Cancer: calitătile anti-cancer ale ingredientelor din sucul Noni Original Integral au fost in mod traditional incredintate si sustinute de stiinta moderna. Diverse cercetari clinice si de laborator au confirmat proprietatile chimio-preventive ale sucului Noni Original Integral in prevenirea diferitelor tipuri de cancer, cum ar fi cancerul pulmonar, cancerul hepatic si cancerul renal datorita abundentei antioxidantelor. Asa cum este sustinut de o alta descoperire stiintifica, eficacitatea sucului noni original integral in reducerea riscului de cancer atribuie capacitatii sale de a bloca legarea carcinogen-ADN si de a preveni formarea aductului. Mai mult, dovezile au aratat eficacitatea sucului noni original integral in întarzierea cresterii tumorii in glandele mamare prin scaderea semnificativa a greutatii si a volumului tumorilor la subiecti.

Se recomanda administrarea a 60 ml pe zi, in cate 2 doze. Astfel, dimineata se administreaza 30 de ml, cu 30 minute inainte de masa, iar seara tot 30 de ml, inainte de culcare. Se poate folosi ca atare sau diluat in apa si bauturi nealcoolice.


DZR (doza zilnica recomandata)


Doza terapeutica: 60 ml / ziSpune-ti parerea despre Noni Original Integral - Pachet 4x1L, adauga comentariu, contribuie la forum cu opinia ta
Nota (acorda o nota produsului):
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles