0
cos cumparaturi meniu sticky
meniu mobil

Cauta
contact rapid


Cardio


Trimite link prin:    SMS     WhatsApp

Cardio

Brand: Bionatura Plant

Cantitate neta: 180 capsule

Pret: 200 Lei
(TVA inclus)
Cardio de la Bionatura

Afectiunile sistemului cardiovascular se refera la numeroasele boli ce apar la nivelul vaselor de sange si a inimii, printre care mentionam hipertensiunea arteriala, boli cerebro-vasculare, boala arteriala periferica sau cardiopatia ischemica.

In plus, mai pot fi considerate afectiuni cardiovasulare: miocardita, o boala de la nivelul inimii ce apare din cauza febrei reumatice si afectiule cardiace congenitale, acestea reprezentand malformatii aparute inca de la nastere, la nivelul inimii.

De asemenea, afectiunile cadriovasculare sunt asociate cu accidentele vasculare cerebrale, atacurile de cors sau cu angina.

Accidentele cerebrale si infarctul miocardic se datoreaza, in mare parte, ateroscrelozei, ceea ce se descrie ca fiind o acumulare continua a materialului gras, precum rezidurile celulare, colesterolul sau trombocitele, la nivelul peretelui arterial al vaselor sanguine. 

Astfel, reziduurile acumulate conduc la aparitia leziunilor sau a ateromatozei. Pe parcursul timpului, astfel de leziuni isi maresc dimensiunile, ajung sa ingusteze artera, reducand astfel cantitatea de sange care circula prin vase. 

In urma neirigarii corespunzatoare a inimii si a creierului, aceste limitari in ceea ce priveste fluxul saguin, pot conduce la aparitia afectiunilor cardiovasculare precum angina. Limitarile mai accentuate conduc la aparitia unor afectiuni mai serioase, precum accidentele cerebrale sau atacuri de cord.

In situatia in care stilul dumneavoastra de viata este unul agitat si stresant, cercetatorii afirma ca sustinerea calmului si a starii de relaxare a organismului este foarte importanta si contribuie la recapatarea echilibrului organismului dumneavoastra.

In cazul in care v-ati intrebat ce beneficii putem avea in urma relaxarii organismului, va prezentam cateva dintre acestea:

- ameliorarea durerilor cronice;
- bataile inimii dumneavaostra se reduc;
- control asupra starii de panica si a fricii;
- scaderea ritmului de respiratie;
- ameliorarea tensiunii de la nivelul muschilor;
- pofta de viata si stare de liniste interioara;
- o putere de concentrare mai mare;
- cresterea creativitatii;
- ameliorarea tensiunii arteriale;
- cresterea flusului sanguin la nivelul muschilor mari ai corpului.


DZR (doza zilnica recomandata)


Doza profilactica: 2 cps. / zi

Doza terapeutica: 4 cps. / zi


Spune-ti parerea despre Cardio, adauga comentariu, contribuie la forum cu opinia ta

Pentru a adauga comentarii trebuie sa fiti autentificat. Daca nu aveti cont va puteti face unul aici.
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles