0
cos cumparaturi meniu sticky
meniu mobil

Cauta
contact rapid


Crema Contur Ochi cu extract de Melc


Trimite link prin:    SMS     WhatsApp

Crema Contur Ochi cu extract de Melc

Brand: Bionatura Plant

Cantitate neta: 30 g

Pret: 165 Lei
(TVA inclus)
Crema Contur Ochi cu extract de Melc completeaza gama de produse cosmetice Bionatura Cosmetics.
Crema Contur Ochi cu extract de Melc contine Polyhelixan, un ingredient puternic obtinut din secretia melcului de gradina - Helix Aspersa. 

Compozitia Polyhelixanului este extrem de complexa: contine alantoina, proteine, vitaminele A, C, E, colagen, elastina, acid glicolic, mucopo-lizaharide, enzime proteolitice.
Datorita acestuui ingredient minunat, Crema Contur Ochi cu extract de Melc este ideala pentru refacerea ridurilor fine de expresie din jurul ochilor. Mai mult nu doar estompeaza ridurile ci si reduce cearcanele si previne aparitia acestora.

Crema Contur Ochi cu extract de Melc contine 95% substante valoroase de origine naturala, polyhelixan, uleiuri de argan, avocado, samburi de struguri, ricin, masline, jojoba. 
Crema Contur Ochi cu extract de Melc are o compozitie fluida, fina  si este delicata cu zona sensibila din jurul ochilor

Crema Contur Ochi cu extract de Melc este o crema foarte eficienta pentru reducerea aspectului inestetic al ridurilor profunde si a cearcanelor. Este o crema hidratanta si astfel ajuta la cresterea elasticitatii epidermei. Prin componentele active stimuleaza secretia de elastina si colagen. Complexul Polyhelixan ofera produsului un efect regenerant astfel incat aplicata zilnic, ajuta al refacerea epidermei, cresterea luminozitatii pielii si estomparea ridurilor si cearcanelor.
Crema Contur Ochi cu extract de Melc protejeaza pielea impotriva radicalilor liberi cauzati de poluare.

Mod de aplicare:
Crema Contur Ochi cu extract de Melc se aplica zilnic pe tenul curat, pan ala 2-3 ori pe zi prin masare usoara 


Spune-ti parerea despre Crema Contur Ochi cu extract de Melc, adauga comentariu, contribuie la forum cu opinia ta

Pentru a adauga comentarii trebuie sa fiti autentificat. Daca nu aveti cont va puteti face unul aici.