0
cos cumparaturi meniu sticky
meniu mobil

Cauta
contact rapid


Dolomin


Trimite link prin:    SMS     WhatsApp

Dolomin

Brand: Bionatura Plant

Cantitate neta: 250 capsule

Pret: 145 Lei
(TVA inclus)
Suplimentul nutritiv Dolomin se remarca prin continutul crescut de calciu si magneziu si este recomandat persoanelor care se confrunta cu deficiente ale acestor minerale. 

Cantitatea acestor minerale furnizata organismului de produsul Dolomin este indicata pentru a preveni osteoporoza, a sustine sistemul osos si dantura, cat si pentru a sprijini o stare psihica optima si a ajuta la o coagulare normala a sangelui. Poate fi utilizat de toate categoriile de varsta. 

Suplimentul nutritiv Dolomin este conceput pe baza de dolomita (carbonat de calciu si magneziu). 

Calciul din compozitia produsului Dolomin ajuta la mentinerea sanatatii sistemului osos si a dintilor, imbunatateste functionarea sistemului muscular, sustine o neurotransmisie normala, imbunatateste functiile sistemului digestiv si coagularea sangelui. Ajuta, de asemenea, la sprijinirea metabolismului energetic si contribuie la procesul de diviziune si diferentiere celulara normala, ajutand si la intarzierea instalarii osteoporozei.

Magneziul din compozitia produsului Dolomin ajuta la mentinerea echilibrului electrolitic, reduce oboseala, imbunatateste functionarea sistemului nervos si muscular, mentine santatea psihica, sprijina metabolismul energetic normal si procesul de diviziune celulara, dar ajuta si la imbunatatirea sintezei proteinelor. 

Mod de administrare:
Se administreaza 2 capsule de 2 ori pe zi. 

Precautii:
Se recomanda consultul medicului inainte de administrarea produsului Dolomin femeilor insarcinate si celor care alapteaza. 
Nu se cunosc contraindicatii. 
Dolomin este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca un regim alimentar variat si echilibrat. 
A nu se depasi doza zilnica recomandata!

Spune-ti parerea despre Dolomin , adauga comentariu, contribuie la forum cu opinia ta

Pentru a adauga comentarii trebuie sa fiti autentificat. Daca nu aveti cont va puteti face unul aici.