contact bioo.ro
mobile cauta
meniu mobil
logo bioo
cos cumparaturi meniu sticky cos cumparaturi meniu sticky
cauta


Protect Zeolit Pulbere


Trimite link prin:    trimite prin sms SMS     trimite prin whatsapp WhatsApp

Protect Zeolit Pulbere

Brand: Bionatura Plant

Cantitate neta: 200 g


Protect Zeolit Pulbere nu mai face parte din oferta noastra.


Prezentarea suplimentului alimentar Protect Zeolit Pulbere.

Produsul Protect Zeolit Pulbere este inclus in categoria suplimentelor alimentare naturale, bazandu-si actiunile terapeutice pe utilizarea Zeolitului in cadrul formulei sale. 

Zeolitul este considerat un aluminosilicat ce a luat nastere cu foarte mult timp in urma prin combinarea lavei vulcanilor cu apa marii. Astfel, utilizarea Zeolitului prezinta o traditie veche de mii de ani, fiind considerat un remediu natural din cadrul medicinei naturiste indiene si chineze pentru diverse afectiuni ale organismului nostru. 

Prin administrarea suplimentului nutritiv Protect Zeolit Pulbere, organismul dumneavoastra beneficiaza de sprijin in cadrul procesului de detoxifiere, sustine buna functionare a sistemului imunitar si echilibreaza nivelul pH-ului.

Urmand o cura cu ajutorul produsului Protect Zeolit Pulbere, acesta poate sustine procesul de neutralizare, eliminare si transformare a toxinelor prezente la nivelul organismului, contribuind in acest mod la o buna functionare a sa. 


Actiunile benefice oferite organismului in urma consumului produsului Protect Zeolit Pulbere:

- Suplimentul alimentar Protect Zeolit Pulbere contribuie la sprijinirea unei bune functionai a sistemului dumneavoastra imunitar;
- Produsul Protect Zeolit Pulbere este benefic in echilibrarea pH-ului;
- Ofera corpului dumneavoastra proprietati de protectie impotriva tratamentelor clasice anti-cancer, precum chimoterapia si radioterapia;
- Datorita ingredientului activ, produsul Protect Zeolit Pulbere ajuta la detoxifierea organismului;
- Lupta impotriva dezvoltarii celulelor maligne;
- Protect Zeolit Pulbere este util in sprijinirea proceselor de chelatizare in cazul metaleleor radioactive si cele grele de la nivelul organismului;
- Prin administrarea suplimentului Protect Zeolit Pulbere, corpul beneficiaza de limite optime ale cantitatilor de cratina, uree si bilirubina la nivelul sangelui;
- Produsul Protect Zeolit Pulbere promoveaza o buna functionate a proceselor fagocitare de la nivelul celulelor ce prezinta mutatii.


Ingredientele active regasite in compozitia suplimentului nutritiv Protect Zeolit Pulbere:

Zeolitul mineralizat inclus in formula produsului Protect Zeolit Pulbere prezinta numeroase proprietati terapeutice la nivelul organismului dumneavoastra astfel:

1. Captureaza si elimina toxinele. 

Cavitatile zeolitilor sunt compusi cu sarcina negativa care atrag si captureaza toxinele si alte substante daunatoare, cum ar fi radicalii liberi. Eliminarea acestor toxine cu ajutorul Protect Zeolit Pulbere, va permite celulelor organismului sa ramana functionale si sprijina refacerea acestora atunci cand sunt deteriorate.

2. Zeolitul mineralizat elimina metalele grele.

Problema cu metalele grele care intra in organism de la poluantii de mediu este ca se acumuleaza in organele si tesuturile acestora. Constituientii din zeoliti au o mare afinitate pentru capturarea acestor metale grele periculoase, contribuind la reducerea riscului dezvoltarii unor anumite tipuri de cancer si boli de inima. 

3. Eliminarea carcinogenelor. 

Atacul celular al radicalilor liberi si a altor toxine lasa in urma tesuturile si celulele deteriorate. Aceste celule mutante sunt inceputul distrugerii canceroase. Celulele noastre trebuie sa le elimine inainte de a le deteriora ADN-ul mitocondrial si nucleic. Prin administrarea Protect Zeolit Pulbere acesta ajuta in aceasta lupta.

4. Sprijina digestia.

Zeolitul a fost utilizat pentru a ameliora diareea, acesta avand o afinitate pentru ionii de amoniu, adica corpul absoarbe mai putin amoniac in sistem prin peretii intestinali. Amoniacul este toxic pentru celule si zeolitii reduc deteriorarea celulelor epiteliale intestinale.

5. Reprezinta un ajutor in combaterea cancerului.

Zeolitii sunt considerati 100% siguri si netoxici de catre FDA. Acest mineral poate activa anumite raspunsuri fiziologice sanatoase, fara efecte negative.

6. Echilibreaza nivelul pH-ului din organism.

7. Zeolitul regasit si in formula produsului Protect Zeolit Pulbere ofera efecte antioxidante puternice.

8. Promoveaza buna functionare a sistemului cardiovascular.

9. Administrand Protect Zeolit Pulbere, sistemul imunitar este sustinut.

10. Neutralizeaza daunele produse de stresul oxidativ.

11. Ofera proprietati adaptogene.


Mod de administrare al produsului Protect Zeolit Pulbere.

Pentru a oferi organismului dumneavoastra calitatile benefice ale suplimentului Protect Zeolit Pulbere, se recomanda administrarea a unei doze de 1,2g, aproximativ jumatate de lingurita, de doua ori pe zi. 


DZR (doza zilnica recomandata)


Doza profilactica: 1 g / zi

Doza terapeutica: 2 g / ziSpune-ti parerea despre Protect Zeolit Pulbere, adauga comentariu, contribuie la forum cu opinia ta


Nume (ex. Maria P. sau Pseudonim):


Mesaj (minim 20 de caractere):
Telefon (nu va fi publicat):


Mail (nu va fi publicat):


Nota (acorda o nota produsului):
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles