contact bioo.ro
mobile cauta
meniu mobil
logo bioo
cos cumparaturi meniu sticky cos cumparaturi meniu sticky
cauta


Vedere


Trimite link prin:    trimite prin sms SMS     trimite prin whatsapp WhatsApp

Vedere

Brand: Bionatura Plant

Cantitate neta: 180 capsule

Adauga in cos
190 Lei
Pret: 190 Lei (TVA inclus)
  190 Lei
(TVA inclus)
cos cumparaturi Adauga in cosVedere

Vedere, supliment natural, ajuta la imbunatatirea vederii si confera o buna functionare a sistemului vizual.

Sistemul vizual al oricarei specii este un sistem senzorial dezvoltat pentru a percepe mediul prin lumina: practic foloseste lumina pentru a forma imagini ale imprejurimilor. Lumina sub forma de radiatia electromagnetica se propaga ca un val cu o anumita amplitudine, frecventa si lungime de unda. Sistemul vizual uman a evoluat pentru a transduce undele electromagnetice la informatii semnificative despre lume.

Viziunea incepe cu ochiul. Imaginile se formeaza in ochi cu ajutorul refractiei. 

Degenerarea maculara legata de varsta este una dintre principalele cauza ale orbirii la nivel mondial. Orbirea poate fi partial atribuita afectarii retinei ireversibile dupa debutul degenerarii maculare. Prin urmare, pacientii ce prezinta o astfel de afectiune trebuie tratati devreme, inainte de deteriorarea acuitatii vizuale. 

Pentru ca fiecare dintre noi sa poata intreprinda activitati precum munca, mentinerea organismului sanatos si alte activitati esentiale de zi cu zi, avem nevoie de aproximativ 50 de substante esentiale la nivelul organismului nostru. Organul de performanta - ochiul - desfasoara o activitate corespunzatoare in urma alimentarii cu anumite susbtante nutritive, ce sunt preluate din cadrul alimentelor consumate prin circuitul sanguin. Printre aceste substante nutritive se numata vitamina A, acizi grasi Omega-3, zincul si luteina. Astfel, aceste substante esentiale reprezinta ajutoare pentru buna functionare a sistemului nostru vizual, dar prezinta si un rol esential in sustinerea acuitatii vizuale pana la varsta inaintata.

Cea mai importanta substanta nutritiva pentru buna functionare a sistemului nostru vizual este vitamina A, aceasta avand capacitatea sa sustina acuitatea vizuala, participa la formarea purpuriului retinian si multe alte functii de la nivelul ochilor nostri.


DZR (doza zilnica recomandata)


Doza profilactica: 2 cps. / zi

Doza terapeutica: 4 cps. / ziSpune-ti parerea despre Vedere, adauga comentariu, contribuie la forum cu opinia ta


Nume (ex. Maria P. sau Pseudonim):


Mesaj (minim 20 de caractere):
Telefon (nu va fi publicat):


Mail (nu va fi publicat):


Nota (acorda o nota produsului):
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles