contact bioo.ro
mobile cauta
meniu mobil
logo bioo
cos cumparaturi meniu sticky cos cumparaturi meniu sticky
cauta


Compresa impregnata BIOTITUS Derma


Trimite link prin:    trimite prin sms SMS     trimite prin whatsapp WhatsApp

Compresa impregnata BIOTITUS Derma

Brand: Dispomedfarm

Cantitate neta: 10 pliculete

Pret: 151.2 Lei (TVA inclus)


Verifica data livrare: apasa aici


Compresa impregnata BIOTITUS Derma are in compozitie 7 ingrediente active:


Compresa impregnata BIOTITUS Derma este recomandata pentru a ameliora diferite afectiuni dermatologice si plagi cutanate. Favorizeaza cicatrizarea pielii prin efectul de stimulare a celulelor epiteliale, a keratinocitelor si a celulelor endoteliale. De asemenea, reinstaleaza bariera lipidica a pielii, impreuna cu productia de colagen si elastina, pentru a sustine procesul de cicatrizare.

Datorita efectului de stimulare a rezervelor de celule epiteliale restante, sustine epitelizarea in cazul afectiunilor profunde, stimuleaza vascularizatia de neoformatie si actioneaza ca un eficient antiinflamator. Totodata, compresa impregnata BIOTITUS Derma si-a dovedit efectul bacteriostatic impotriva urmatorilor germeni rezistenti: Enterobacter clocae, Enterobacter aerogenes, E. Coli, Streptococcus pyogenes gr. A, Staphyloccocus aureus, Enterococcus, Klebsiella pneumoniae, Klebsiella oxytoca, Proteus mirabilis, Providentia situartii si Pseudomonas aeruginosa.

De asemenea, actioneaza in calitate de bactericid limitat impotriva Streptococcus pyogenes gr. A si Staphylococcus aureus. Compresa impregnatata BIOTITUS Derma se poate utiliza si ca antifungic impotriva Cadida albicans si Aspergillus niger. Pacientul va beneficia, prin utilizarea acestei comprese, de o senzatie de ameliorare a durerii.

Compresa impregnata BIOTITUS Derma este recomandata ca tratament local in urmatoarele situatii:
  • Plagi acute, precum asursuri de gradele I, IIA si IIIB, ulceratii sau alte plagi si leziuni cutanate;
  • In zona donatoare de grefa cutanata;
  • Post peeling cu laser sau chimici;
  • Escare, ulcere vasculare sau cronice;
  • Cicatrici patologice.

Mod de utilizare:

Se curata plaga cu solutii hipertone inainte de a se utiliza compresa, care se aplica direct pe plaga, intr-un singur strat, dupa ce este indepartata folia protectoare.

Se poate ajusta compresa in functie de dimensiunile plagii prin decupare cu un instrument steril. Peste compresa se aplica un pansament ocluzic, precum o compresa sterila din tifon, care are rolul de a oferi protectie.

Compresa se inlocuieste zilnic sau la fiecare 2 zile. Daca doriti sa aplicati pe suprafete mai mari, se pot utiliza mai multe comprese, prin suprapunerea marginilor compreselor cu 6-8 mm. 

Dupa aplicare poate sa apara o senzatie de arsura locala sau de disconfort, care dispare in 30-40 de minute. De asemenea, pe perioada vindecarii, poate fi resimtita o senzatie usoara de mancarime, caz in care se evita gratajul pielii si se recomanda consultarea medicului.


Compozitie Compresa impregnata BIOTITUS Derma


Ceara de albine Compresa impregnata BIOTITUS Derma contine Ceara de albine cu urmatoarele beneficii pentru organism:
Ceara de albine este utilizata in scop terapeutic, datorita proprietatilor sale cicatrizante, emoliente, antiinflamatorii si nutritive asupra tegumentului, cat si silagoge, fiind un stimulent al... detalii Ceara de albine

Ulei de masline extravirgin Compresa impregnata BIOTITUS Derma contine Ulei de masline extravirgin cu urmatoarele beneficii pentru organism:
Actioneaza ca antibiotic natural; Important pentru circulatie si pentru scaderea tensiunii arteriale; detalii Ulei de masline extravirgin

Ulei de floarea soarelui Compresa impregnata BIOTITUS Derma contine Ulei de floarea soarelui cu urmatoarele beneficii pentru organism:
Uleiul de floarea soarelui este deosebit de sanatos, datorita compozitiei sale, alcatuita din acid folic, ce face posibila regenerarea celulelor, magneziu care previne crampele musculare si... detalii Ulei de floarea soarelui

Ulei de ricin Compresa impregnata BIOTITUS Derma contine Ulei de ricin cu urmatoarele beneficii pentru organism:
Uleiul de ricin  este o sursa bogata de acizi grasi nesaturati si dispune de proprietati antioxidante si antiinflamatorii. Datorita proprietatilor sale laxative, se poate utiliza impotriva... detalii Ulei de ricin

Camfor Compresa impregnata BIOTITUS Derma contine Camfor cu urmatoarele beneficii pentru organism:
Camforul este rasina unui copac din sudul Chinei, Cinnamomum camphora, care se foloseste in scop terapeutic, pentru a sustine sanatatea inimii si a intregului organism. Dispune de proprietati... detalii Camfor

Colofoniu Compresa impregnata BIOTITUS Derma contine Colofoniu cu urmatoarele beneficii pentru organism:
detalii Colofoniu

Bismuth Compresa impregnata BIOTITUS Derma contine Bismuth cu urmatoarele beneficii pentru organism:
detalii Bismuth
Spune-ti parerea despre Compresa impregnata BIOTITUS Derma, adauga comentariu, contribuie la forum cu opinia ta


Nume (ex. Maria P. sau Pseudonim):


Mesaj (minim 20 de caractere):
Telefon (nu va fi publicat):


Mail (nu va fi publicat):


Nota (acorda o nota produsului):
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles