contact bioo.ro
mobile cauta
meniu mobil
logo bioo
cos cumparaturi meniu sticky cos cumparaturi meniu sticky
cauta
produs eco produs bio


BATON DIN CEREALE GERMINATE CU GUARANA SI CIOCOLATA FARA GLUTEN BIO 40G


Trimite link prin:    trimite prin sms SMS     trimite prin whatsapp WhatsApp

BATON DIN CEREALE GERMINATE CU GUARANA SI CIOCOLATA FARA GLUTEN BIO 40G

Brand: Germline

Cod produs: 3465511460083

Cantitate neta: 40 g


BATON DIN CEREALE GERMINATE CU GUARANA SI CIOCOLATA FARA GLUTEN BIO 40G nu mai face parte din oferta noastra.


BATON DIN CEREALE GERMINATE CU GUARANA SI CIOCOLATA FARA GLUTEN BIO 40G are in compozitie 6 ingrediente active:


Batonul de cereale germinate cu guarana si ciocolata de la Germline este conceput pe baza de cerele germinate, precum germeni de orez si de mei, in combinatie cu ciocolata si guarana. Datorita faptului ca ingredientele sale provin din agricultura ecologica, este un produs certificat ecologic, bogat in substante nutritive.

Astfel, prin consumarea batonului de cereale germinate cu guarana si ciocolata, puteti savura un produs delicios si sanatos, care este lipsit de gluten.


Compozitie BATON DIN CEREALE GERMINATE CU GUARANA SI CIOCOLATA FARA GLUTEN BIO 40G


Germeni de orez BATON DIN CEREALE GERMINATE CU GUARANA SI CIOCOLATA FARA GLUTEN BIO 40G contine Germeni de orez cu urmatoarele beneficii pentru organism:
Germenii de orez sunt recomandati pentru a furniza organismului grasimi nesaturate, antioxidanti si vitamina E, ce contribuie la reducerea nivelului de colesterol. Din acest germeni se poate... detalii Germeni de orez

Germeni de mei BATON DIN CEREALE GERMINATE CU GUARANA SI CIOCOLATA FARA GLUTEN BIO 40G contine Germeni de mei cu urmatoarele beneficii pentru organism:
Germenii de mei sunt recomandati pentru a beneficia de nutrientii esentiali organismului si pot fi consumati si de catre persoanele cu intoleranta la gluten. De asemenea, sunt usor de digerat si se... detalii Germeni de mei

Ciocolata BATON DIN CEREALE GERMINATE CU GUARANA SI CIOCOLATA FARA GLUTEN BIO 40G contine Ciocolata cu urmatoarele beneficii pentru organism:
Ciocolata este alimentul preferat al multor persoane, iar studii recente incurajeaza consumul acesteia, datorita beneficiilor sale. Astfel, ciocolata neaga spre exemplu, detine capacitatea de a... detalii Ciocolata

Guarana BATON DIN CEREALE GERMINATE CU GUARANA SI CIOCOLATA FARA GLUTEN BIO 40G contine Guarana cu urmatoarele beneficii pentru organism:
Scade pofta de mancare; detalii Guarana

Amidon de cartofi BATON DIN CEREALE GERMINATE CU GUARANA SI CIOCOLATA FARA GLUTEN BIO 40G contine Amidon de cartofi cu urmatoarele beneficii pentru organism:
Amidonul de cartofi este un carbohidrat utilizat in gastronomie pentru a conferi consistenta cremelor si altor preparate pentru deserturi. Acesta se gelatineaza la o temperatura mai mica decat a... detalii Amidon de cartofi

Migdale BATON DIN CEREALE GERMINATE CU GUARANA SI CIOCOLATA FARA GLUTEN BIO 40G contine Migdale cu urmatoarele beneficii pentru organism:
Scade nivelul colesterolului din sange; detalii Migdale
Spune-ti parerea despre BATON DIN CEREALE GERMINATE CU GUARANA SI CIOCOLATA FARA GLUTEN BIO 40G, adauga comentariu, contribuie la forum cu opinia ta
Nota (acorda o nota produsului):
Germline
TRANSPORT GRATUIT
la orice comanda Bio Holistic de minim 250 lei
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles