contact bioo.ro
mobile cauta
meniu mobil
logo bioo
cos cumparaturi meniu sticky cos cumparaturi meniu sticky
cauta


Gnc Pro Performance Amp Amplified Wheybolic Extreme 7Power - Ciocolata


Trimite link prin:    trimite prin sms SMS     trimite prin whatsapp WhatsApp

Gnc Pro Performance Amp Amplified Wheybolic Extreme 7Power - Ciocolata

Brand: GNC

Cantitate neta: 1305 g

Pret: 489 Lei (TVA inclus)


Verifica data livrare: apasa aici


Gnc Pro Performance Amp Amplified Wheybolic Extreme 7Power - Ciocolata
Furnizarea de masa si forta anabolica + 30% crestere in forta musculara datorita ingredientelor dovedite clinic;

Recuperare si crestere musculara imbunatatita datorita celor 60 g de izolat si hidrolizat proteic din zer + 18 g BCAA;
Sustinerea nivelului de testosteron si cresterea factorilor anabolici in organism cu ajutorul celor 600 mg Testofen® Fenugreek + 3g amestec de creatina

CE ESTE AMPLIFIED WHEYBOLIC EXTREME 60™ POWER?
AMP Amplified Wheybolic Extreme 60™ Power, cea mai avansata proteina GNC, a evoluat astfel incat sa va ajute sa indepliniti pe deplin obiectivele antrenamentului, si sa dezvoltati mai multa putere si rezistenta. Acest produs este singurul care combina izolatul proteic din zer cu leucina, clinic dovedit ca alimenteaza cresterea in forta si masa musculara, cu alte ingrediente aditionale pentru amplificarea fortei si anabolismului muscular. Aceasta formula contine un mix proteic care a aratat in studii clinice ca va creste cu 30% puterea, masa musculara si cu pana la 100% randamentul antrenamentelor.

Acest mix proteic unic include un modul anabolic de 20 g de proteina din zer si 6.2 g de leucina, testata clinic pe parcursul a 8 saptamani, pe atleti care aveau un regim extrem de riguros de exercitii de rezistenta. S-a observat faptul ca atletii care au utilizat acest modul de proteina din zer si leucina au prezentat o crestere a fortei si masei musculare comparativ cu cei care au executat aceleasi exercitii, dar nu au consumat suplimentele.

AVANTAJE PRODUS GNC:
- Combina puterea a 7 produse intr-unul singur: izolat proteic de zer, complex de aminioacizi, complex de BCAA, leucina, creatina, extract de schinduf, enzime digestive.

- Complexul Power
In plus fata de cele 10 g de leucina, aceasta formula aduce in plus 4 g atat de izoleucina cat si de valina pentru a stimula activarea caii de semnalizare mTOR, si sa va ofere un boost de toti cei 3 BCAA, pentru a va alimenta antrenamentele si a va accelera recuperarea. Produsul GNC are si 3 g de creatina pentru cresterea nivelului de factori anabolici in organism, a performantei atletice si fortei + 600 mg de Testofen® Fenugreek pentru cresterea nivelului de testosteron in corp.

- Randament ridicat datorita bazei zer-leucina
Concentratia impresionanta de proteina, 60 g, este obtinuta integral din doua surse de zer, cele mai calitative si cu absorbtie rapida, atat sub forma de izolat, cat si sub forma de hidrolizat, la care s-au adaugat 10 g de leucina pentru crearea unui mediu propice intensificarii sintezei proteice. Acest amestec furnizeaza arginina, aminoacid implicat in sinteza de creatina, si peste 10 g de glutamina pentru a conferi efecte anabolice.

Ca supliment nutritiv administrati 1-3 cupe in amestec cu 180, 235 sau 350 ml de apa rece zilnic, cu 30 de minute dupa antrenament. In zilele fara antrenament se consuma o portie dimineata dupa trezire. Pentru rezultate maxime se adminstreaza 3 cupe pline de doua ori pe zi (inainte si dupa antrenament).

Alte ingrediente: amestec proteic (izolat proteic din zer, hidrolizat proteic din zer), arome naturale si artificiale, cacao, lecitina, amestec din gume (guma de celuloza, guma xantan, carageenan), sucraloza, clorura de potasiu, acetasulfam de potasiu.

Contine: lapte si soia.
Atentionari: Produsul este destinat numai adultilor. Inainte de a administra produsul consultati medicul sau specialistul daca suferiti de anumite boli sau daca administrati alte substante medicamentoase, sunteti insarcinata/ alaptati. A nu se utiliza cu doua saptamani inainte de orice interventie chirurgicala.
Produsul este un supliment si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos. A nu se lasa la indemana si vederea copiilor mici.Spune-ti parerea despre Gnc Pro Performance Amp Amplified Wheybolic Extreme 7Power - Ciocolata, adauga comentariu, contribuie la forum cu opinia ta
Nota (acorda o nota produsului):
GNC
TRANSPORT GRATUIT
la orice comanda Vita Life de minim 250 lei
Cele mai vandute produse
GNC
Alte produse din depozitul Vita Life
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles