contact bioo.ro
mobile cauta
meniu mobil
logo bioo
cos cumparaturi meniu sticky cos cumparaturi meniu sticky
cauta


Gynie L Plus


Trimite link prin:    trimite prin sms SMS     trimite prin whatsapp WhatsApp

Gynie L Plus

Brand: Hyllan Pharma

Cantitate neta: 14 capsule

Pret: 44 Lei
Pret: 36.5 Lei (TVA inclus)

compara 0


Verifica data livrare: apasa aici

Produsul contine urmatoarele ingrediente active:


Suplimentul alimentar Gynie L Plus - descrierea generala.

Pentru un organism sanatos, cercetatorii considera ca tractul dumneavoastra gastro-intestinal ar trebui sa aiba un raport de probiotice de 85% la 15% bacterii rele. Acest lucru permite probioticelor sa lupte impotriva constipetiei, a balonarii, a reducerii toxinelor si ajuta in procesul de descompunere a alimentelor in nutrienti utilizabili.

Prin administarea suplimentului alimentar Gynie L Plus, organismul dumneavoastra poate beneficia de actiunile benefice ale probioticelor. Astfel, produsul Gynie L Plus are posibilitatea de a oferi protectie la nivelul mediului vaginal, actionand prin reglarea aciditatii. Acest mediu poate fi dezechilibrat din cauza unor variatii hormonale, precum contraceptie, menstuatii abundente sau menopauza.

Produsul Gynie L Plus se poate administra fara probleme si de catre femeile insarcinate sau cele care se afla in perioada de alaptare.

In plus, administrand produsul Gynie L Plus flora intesinala poate fi protejata in urma administrarii unui tratament antibiotic sau antifungic.


Modul de actionare a suplimentului Gynie L Plus la nivelul organismului:

- Produsul Gynie L Plus ajuta la sustinerea unui echilibru in mediul vaginal, oferind protectie in urma unor variatii hormonale prezente la nivelul acestuia;
- Suplimentul alimentar Gynie L Plus contribuie la echilibrarea pH-ului florei vaginale;
- Gynie L Plus amelioreaza iritatiile, pruritul vaginal si usturimile in timpul urinarii;
- Poate fi administrat ca adjuvant in cazul in care urmati un tratament antibiotic sau antifungic, avand posibilitatea sa mentina echilibrul florei si impiedica dezvoltarea infectiilor urinare, candidozei, vaginoza bacteriana, etc;
- Produsul Gynie L Plus nu prezinta in formula sa hormoni de sinteza, beneficiind de actiunile pozitive ale ingredientelor active ce au origine biologica.


Ingredientele regasite in compozitia produsului Gynie L Plus:

- Suplimentul alimentar Gynie L Plus are in compozitia sa culturii vii de Lactobacillus rhamnosus, un tip de probiotic sau bacterii benefice. Bacteriile probiotice elibereaza anumite substante chimice care creaza un mediu toxic, ceea ce ingreuneaza supravietuirea bacteriilor daunatoare care provoaca aparitia infectiilor si a unor boli. Potrivit lui Barry Goldin de la Universitatea de Medicina Tufts din Boston, lactobacillus rhamnosus este forma de bacterie probiotica cu cele mai mari beneficii pentru sanatate. De asemenea, acest tip de bacterie a demonstrat ca impiedica colonizarea enterica prin speciile Candida. 

Administrand suplimentul Gynie L Plus, care beneficiaza de prezenta Lactobacillus rhamnosus, are un efect asupra compozitiei microbiene intestinale in cazul copiilor si reduce frecventa tulburarilor gastro-intestinale dupa utilizarea antibioticelor, prevenind anumite infectii bacteriene. In plus, Lactobacillus rhamnosus poate depasi tulpina patogena a Salmonella enterica.

- Un alt tip de bacterii benefice regasite in formula produsului Gynie L Plus sunt culturile vii de Lactobacillus reuteri, o tulpina probiotica ce prezinta numeroase beneficii pentru sanatate. Lactobacillus reuteri este o tulpina de bacterii de acid lactic care traieste la nivelul intestinului. Acest tip de probiotic este cunoscut pentru sustinerea digestiei sanatoase si a unui sistem imunitar puternic. 

Lactobacillus reuteri este un tip de bacterie producatoare de acid lactic care prezinta efecte antiinflamatorii in intestin. Acesta a fost utilizat initial la sugari pentru a ajuta la protejarea impotriva dezvoltarii gastro-intestinale, cum ar fi colita necrotizanta.

Prin colonizarea intestinelor cu bacterii probiotice bune, suplimentul Gynie L Plus poate inhiba cresterea bacteriilor patogene rele si lupta impotriva agentilor care provoaca infectii.


Administrarea suplimentului alimentar Gynie L Plus.

Se recomanda administrarea unei doze de 2 comprimate pe zi din cadrul produsului Gynie L Plus, dimineata si seara inainte de va culca, pentru o perioada de aproximativ 14 zile. Suplimentul Gynie L Plus se poate administra atat oral, cat si vaginal, fiind un adjuvant in regenearrea florei vaginale dupa ce ati urmat un tratament sau va aflati in perioada de administrare cu antifungic sau antibiotic. 

Gynie L Plus administrat oral, prezinta o eficienta ce este demonstrata din punct de vedere clinic, fiind benefic in cazul persoanelor care nu au avut contact sexual. Acest produs se poate administra incepand cu varsta de 6 ani. In cazul in care Gynie L Plus a fost administrat intravaginal, se recomanda repaus la orizontala timp de aproximativ 15 minute. 


DZR (doza zilnica recomandata)


Doza profilactica: 1 cps. / zi

Doza terapeutica: 2 cps. / zi

Compozitie Gynie L Plus


Lactobacillus rhamnosus Gynie L Plus contine Lactobacillus rhamnosus cu urmatoarele beneficii pentru organism:
Actiunile benefice oferite organismului de catre ingredientul Lactobacillus rhamnosus:1. Sustine sanatatea sistemului dumneavoastra imunitar.Lactobacillus rhamnosus are capacitatea sa activeze... detalii Lactobacillus rhamnosus

Lactobacillus reuteri Gynie L Plus contine Lactobacillus reuteri cu urmatoarele beneficii pentru organism:
Lactobacillus reuteri este printre primele tulpini de colonizare de la nivelul tractului digestiv al noului nascutului. Izolat in laptele matern, acest microorganism, are un rol esential in cadrul... detalii Lactobacillus reuteri
Spune-ti parerea despre Gynie L Plus, adauga comentariu, contribuie la forum cu opinia ta
Nota (acorda o nota produsului):
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles